20.000 Dolar değerinde Airpods'lar

Kablosuz özelliğe sahip kulaklıklar her geçtiğimiz gün popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Samsung ile birlikte Apple şirketi gibi devler, üretmiş oldukları kablosuz kulaklık modelleri sayesinde çok iyi bir çıkış yakalamış durumdalar.

20.000 Dolar değerinde Airpods'lar


Kablosuz özelliğe sahip kulaklıklar her geçtiğimiz gün popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Samsung ile birlikte Apple şirketi gibi devler, üretmiş oldukları kablosuz kulaklık modelleri sayesinde çok iyi bir çıkış yakalamış durumdalar. Fakat ürünlerin satılmakta olduğu fiyatlar Türkiye içerisinde ciddi bir açıdan çok yüksek ve bu söz konusu kulaklıklara sahip olmadan öncesinde de bir kaç defa düşünmekteyiz.

Eğerki Apple şirketinin AiPods'larından bir adet alma konusunda bir isteğiniz olursa en az 1.000 Türk Lirası tutarındaki bir parayı gözden çıkartmanız gerekli. Lakin haberimizde bahsedeceğimiz AirPods ürünlerin satış fiyatları, tam bir şekilde 20.000 Dolar tutarında. (yani yaklaşık olarak 115.000 Türk Lirası).

Los Angeles içerisinde tasarımcılardan biri  tarafından geliştirilmiş olan bu AirPods'lar, 20.000 dolar tutarında alıcı bulunuyor. Teknik açıdan bakıldığında 1.000 Türk Lirası tutarındaki AirPods'lar ile tamamen aynı durumda bulunan bu kulaklıklar, sahip durumda bulundukları tasarımlarından dolayı da bu denli pahalı. Bu söz konusu AirPods ürünlerin mermer bir  tane taşıma kutusu yer alıyor ve  söz konusu kulaklıkların hepsi elmas taşlar ile kaplanmış. 

Bu sözü geçen AirPods'ların üstünde tam tamına 1.000 tane elmas yer alıyor ve VVS1 isimli sertifikaya da sahip. Bu söz konusu sertifika, ürün içerisinde kullanımı gerçekleştirilen elmasların herhangi bir şekilde lekesinin olmadığı anlamını taşıyor. Leke içeriyor olsa dahi çıplak gözle bakıldığı zaman görülememekte, ayrıca 10 kat büyütülüp incelemesi yapıldığı zaman bile çok zor fark edilebilmekte. Kulaklığın arda kalan bölümleri de beyaz altından kaplanmış.

Ian DeLucca adına sahip bir tasarımcının hazırlamış olduğu bu özel kulaklıklardan yalnızca 25 adet var. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.