Vivo Y3 modelinin özellikleri sızdırıldı

Vivo şirketi, son zamanlar içerisinde üretmiş olduğu telefonlar sayesinde isminden söz ettirmekte ve firmanın durmaya hiç bir şekilde niyeti bulunmuyor gibi gözükmekte.

Vivo Y3 modelinin özellikleri sızdırıldı


Vivo şirketi, son zamanlar içerisinde üretmiş olduğu telefonlar sayesinde isminden söz ettirmekte ve firmanın durmaya hiç bir şekilde niyeti bulunmuyor gibi gözükmekte. Yakın bir zamanda Çin'de çıkması konusunda bir beklenti bulunan Vivo Y3 modelinin özellikleri de tamamen sızdırıldı. Telefon, orta seviyede yer alan özellikleri sayesinde çok fazla dikkat çekmekte.

Vivo Y3 modeli; ''şeftali tozu'' şeklinde isimlendirilen bir renkle karşımıza çıkmış oluyor. Öte yandna ''tavuskuşu mavisi'' şeklinde isimlendirilen farklı bir tane modeli daha yer alacak. 1544x720 piksellik bir ekran çözünürlüğü ve  ayrıca damla çentiği yer alan bu telefon, 6,35 inçlik büyüklüğü olan bir ekrana sahip olarak karşımıza gelecek.

MediaTek şirketine ait olan Helio P35 isimli yonga setiyle desteklenmiş olan bu cihaz, 4 GB'lik bir RAM ve de 64 veyahut 128 GB'lik bir depolama versiyonları ile beraber sunulmuş olacak. Telefonun ayrıca 13 MP ile birlikte 8 MP ve  de 2 MP'lik özelliklerde olmak üzere 3 tane arka kamerası yer alacak. 2 MP'lik kamera derinlik efektinde kullanılıyor olacak, 8 MP'lik özelliğe sahip 2. kameranın yakınlaştırma ya da ultra geniş özelliklerine sahip olarak gelip gelmeyeceği de bilinmezliğini koruyor. Telefon üzerinde bir de 8 MP'lik özelliğe sahip bir ön kamera yer alıyor.

Parmak iziyle ilgili sensör, cihazın arka kısmına yerleştirilmiş bir vaziyette. Bu ise telefonun uygun fiyata sahip bir cihaz olabileceği düşüncelerini kuvvetlendirmiş bir durumda. USB-C kullanmanın yerine microUSB tercih eidlmiş olması da bu teoriyi çok daha fazla kuvvetlendirmiş durumda. Polikarbonat  bir gövdeye sahip olarak gelen bur telefonda kulaklık girişininde korunduğu göze çarpmakta. Öte yandan cihaz 5000 mAh gücündeki bir bataryayayla beraber gelmekte.

190.5 gram ağırlığa sahip Vivo Y3 modeli, 159.43 x 76.77 x 8.92 milimetrelik boyutlarda. Telefonun  ayrıca 220 Dolar seviyelerinde bir fiyat etiketi ile satışa sunulması konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.