4K Oled ekrana sahip bilgisayar tanıtımına hazırlanmakta

Samsung şirketi, 8 ila 11 Ocak tarihlerinin arasında gerçekleştirilecek olan CES 2019 etkinliği kapsamında 4K OLED ekran paneline sahip dizüstü bilgisayar modellerini tanıtacak olduğu da ortaya çıkmış oldu.

4K Oled ekrana sahip bilgisayar tanıtımına hazırlanmakta


Samsung şirketi, 8 ila 11 Ocak tarihlerinin arasında gerçekleştirilecek olan CES 2019 etkinliği kapsamında 4K OLED ekran paneline sahip dizüstü bilgisayar modellerini tanıtacak olduğu da ortaya çıkmış oldu. Samsung şirketi 4K OLED bilgisayar modelleriyle beraber fazlasıyla iddialı gelmekte.

Firmaya yakın kaynaklar tarafından aktarılmış olan bilgilere bakılırsa Samsung Electronics şirketinin yan kuruluşlarından biri olan Samsung Display şirketi tarafından dizüstü bilgisayarlara özel üretilecek olduğu açıklanan 4K OLED özelliğindeki ekranlar, CES 2019 etkinliği kapsamında lanse edilmiş olacak.

Sırası ile 13.3 inç boyutlarında, 14 inç boyutlarında ve 15.6 inç boyutlarında olmak üzre Samsung şirketinin 4K OLED ekranın panelleri 3 değişik versiyonla karşımıza çıkmış olacak. Kore basını içerisinde yer almış olan haberler bakılırsa Samsung şirketinin, ayrıca OLED donanımına sahip dizüstü bilgisayarı modellerini küresel pazarlarlar içerisinde satışa sunulacak olduğu da belirtilmekte.

Bilmekte olduğunuz gibi Samsung şirketinin hali hazır bir şekilde 12 inç boyutuna sahip OLED paneli bulunan bir bilgisayar modeli yer almakta. Fakat bahsi geçen OLED ekrana sahip Galaxy Book 12  modeli kullanıcılara 2K bir çözünürlük sunabilmekte.

Bu  özel modelini 4K OLED özelliğe sahip ekran paneliyle güncelleyecek olduğu da tahmin edilmiş olan teknolojinin devi, böylelikle hali hazır bir şekilde piyasada yer alan 4K OLED ekranı bulunan Lenovo ThinkPad X1 Yoga modeli içerisine de direk rakip olmuş bulunacak.

Tekrar aynı biçimde Güney Kore basını içerisinde bulunan bilgilere bakılırsa, Samsung şirketinin 4K OLED ekrana sahip bilgisayar modelinin Lenovo şirketine ait ThinkPad X1 Yoga kıyas ile daha uygun bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek olduğu da belirtilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.