Motorola şirketinin P40 modeli sızdı

Motorola şirketi yakın bir zamanda tanıtılması beklenmekte olan Moto G7 modeliyle sık bir şekilde gündeme gelse bile bu kez çok daha yeni bir model daha karşımıza çıkmış oldu..

Motorola şirketinin P40 modeli sızdı


Motorola şirketi yakın bir zamanda tanıtılması beklenmekte olan Moto G7 modeliyle sık bir şekilde gündeme gelse bile bu kez çok daha yeni bir model daha karşımıza çıkmış oldu..

İlk önce Samsung şirketinin Galaxy A8s modeli ile gündeme gelmiş olan ekrana gömülü durumdaki kameralar sonrasında Huawei Hova 4 modeli ve Honor V20 modeliyle karşımıza çıkmış oldu. Galaxy S10 ailesi içerisinde de kullanılması beklenmekte olan bu tasarımı kullanacağı açıklanan bir başka modelde Motorola P40 modeli olacak.

Onleaks'in bütün detayları ile ortaya çıkartılmış olan Motorola P40 isimli modelin, biraz daha büyük bir ön kameranın deliğine ve alt çerçeveye sahip bulunduğu görülmekte. Öteki kısmına bakmış olduğumuzda da dikey bir şekilde konumlandırılmış olan 2 kamera kurulumu, 2 LED flaş, içinde Motorola logosu yer alan parmak izi ve 
 de Android One logosunu görmekteyiz.

Sol kısmında SIM kartın çekmecesini barındırmakta olan akıllı telefonun sağ kısmında da ses kontrolüyle birlikte güç butonu yer alıyor. Alt kısmında USB Type-C ile birlikte hoparlör ızgarası ve de mikrofon yer alan modelin üstünde de 3.5 mmlik bir kulaklık girişi bulunmakta

6.2 inç büyüklüğüne sahip bir ekranla gelecek olduğu bilinen bu modelin arka kameralarından bir tanesinin çözünürlüğü de 48 Megapiksel özelliğine sahip olacak. 160.1 x 71.2 x 8.7 milimetre boyutlarına sahip P40 modeli,  en kalın kısmında da 10 milimetre olacak. P30 modelinin devam modeli olması konusunda bir beklenti bulunan Motorola P40 modelinin selefinin tam tersine bu kez global pazar içerisinde bulunması da beklenmekte. Fiyatı ile birlikte öteki teknik detayları ve tam olarak ne zaman tanıtılacak olduğu da şu anda bilinmezliğini korumakta.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.