6 Liralık oyun bedava oldu

Bağımsız yapılmış bir platform oyunu olarak öne çıkan Rex: Another Island, çok sınırlı bir zaman için ücretsiz bir şekilde sunulmakta.

6 Liralık oyun bedava oldu


Bağımsız yapılmış bir platform oyunu olarak öne çıkan Rex: Another Island, çok sınırlı bir zaman için ücretsiz bir şekilde sunulmakta. Bağımsız geliştiricilerden biri olan Pixeljam Games şirketi tarafından paylaşılan bu oyun, klasik  durumdaki oyunlardan ilham alınıp ortaya çıkartılmış bir platform macera oyunudur.

Rex: Another Island isimli yapım; her bir tanesi kendine özgü olan motifleri,  çeşitli durumdaki zorlukları ve müziği bulunan pek çok değişik alandan oluşmakta. Oyun içerisinde zorlanılmış olan bir alan içinden yeni alanlara hızlı  bir şekilde seyahat etme ve tapınaklar arasında ışınlanabilme seçenekleri de yer alıyor. Bulunması gerekli 777 tane altının tamamı toplandığı zamansa oyuncuları tamamen gizemli bir son beklemekte.

Ücretsiz olarak nasıl indirilecek?

Rex: Another Island isimli oyun, bir nevi telif hakkı şeklinde tanımlanabilecek olan DRM (Dijital Haklar Yönetimi) içeriğine sahip bulunmayan bir oyun. Bu sebepten dolayı da oyunu oynayabilmek amacıyla Steam benzerindeki özel bir başlatıcıya ihtiyaç duyulmamakta. Oyunu bedava bir şekilde kütüphanenize ilave etmek amacıyla aşağıda yer alan adımları da izleyebilirsiniz.

- Rex: Another Island  isimli oyun sayfasında girin,
- Sayfayı alt kısma doğru kaydırıp '‘Get Rex: Another Island’' isimli kısma girin,
- '‘Login To Add To Your Library’' şeklindeki butona bir tıklayın.
- IndieGala isimli hesabınıza giriş yapmanız konusunda bir istek çıkacak. IndieGala  üzerin bir hesabınız bulunmuyorsa ücretsiz bir biçimde yeni hesap oluşturma şansınız var..
- Oyunu kütüphaneniz içerisine ilave ettikten sonra dilediğinizde indirebiliyorsunuz.

Bu çok basit ve eğlenceli  durumdaki oyunu, kütüphanesini zenginleştirme konusunda isteği olanlar ve değişik oyunlar deneyimlemekten hoşlanmakta olanlar hemen indirebilirler. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.