Açık beta sürümünü bütün platformlara paylaştılar

Valve şirketinin hatırı sayılır oyunları arasında yer alan Dota isimli efsane yapımın karakterlerinin kullanılmış olduğu yeni bir oyun olarak karşımıza çıkan Dota Underlords ile alakalı çalışmaların son aşamaya gelmiş olduğunu, oyunun  ise açık beta sürümünün oyun severlere sunulmak için hazır durumda bulunduğu pek çok defa açıklanmıştı.

Açık beta sürümünü bütün platformlara paylaştılar


Valve şirketinin hatırı sayılır oyunları arasında yer alan Dota isimli efsane yapımın karakterlerinin kullanılmış olduğu yeni bir oyun olarak karşımıza çıkan Dota Underlords ile alakalı çalışmaların son aşamaya gelmiş olduğunu, oyunun  ise açık beta sürümünün oyun severlere sunulmak için hazır durumda bulunduğu pek çok defa açıklanmıştı. Herkesin beklediği o gün sonunda geldi ve Valve şirketi, Dota Underlords isimli yapımın açık beta sürümünü iOS işletim sistemi ile birlikte Android  işletim sistemi ve de  bilgisayar platformu üzerinde resmen paylaştı.

Dota 2 isimli efsane yapımın bir modu olarak bildiğimiz Dota Auto Chess'in çok daha  geliştirilmiş ve  ayrıca az daha özelleştirilmiş bir sürümü şeklinde tanımlayabilecek olduğumuz Dota Underlords isimli oyunun açık betasının paylaşılmasıyla beraber birlikte oyun severler, bu söz konusu  yeni oyuna da çok büyük bir ilgi göstermiş durumdalar. Bu ise Valve şirketinin çok doğru bir karar almış olduğunun bir göstergesi desek yanlış olmaz.

Eğerki sizler de söz konusu oyunun beta sürümünü oynamayı isterseniz bilgisayarla ilgili sürümünü Steam üzerinden edinebilirsiniz. Steam üzerinde yer alan bağlantıyı kullanıp Dota Underlords isimli yapıma ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz ve ayrıca oyunla ilgili deneyimlemeye de hızlıca başlayabilirsiniz. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.