Harry Potter oyunu Amerika'da paylaşıldı

Son seneler içerisinde moda haline gelen ünlü markaların artırılmış gerçekliğe sahip oyunları kervanına en son Harry Potter: Wizards Unite isimli oyun ilave edildi.

Harry Potter oyunu Amerika'da paylaşıldı


Son seneler içerisinde moda haline gelen ünlü markaların artırılmış gerçekliğe sahip oyunları kervanına en son Harry Potter: Wizards Unite isimli oyun ilave edildi. Söz konusu bu yapımı, Pokemon Go ile birlikte Ingress oyunlarını karşımıza çıkartan Niantic şirketi ile birlikte Warner Bros şirketinin Harry Potter serisiyle ilgilenmeye devam eden alt şirketi Portkey Games firması üretti. Oyun bundan böyle Amerika Birleşik Devletleri içerisinde Android işletim sistemi ve iOS  işletim sisteminin kullanıcıları tarafından indirilip oynanabilmekte.

Harry Potter: Wizars Unite isimli oyun üzerinde bir dönem ülkemiz içerisinde de fazlasıyla popüler hale gelen Pokemon Go oyununda olduğu gibi gerçek dünya üzerinde gezerek farklı malzemeler toplamakta ve  karşımıza çıkan görevleri bitirmeye çalışmaktayız. Harry Potter ile alakalı tema ve  de karakterlerine sahip durumda bulunan bu oyun üzerinde, oyuncuların türlü nesneleri toplayabilmeleri ve bazı durumlarda ise bir takım karakterleri kurtarmaları da gerekli olabiliyor. Böylelikle de puan toplayabilmek, büyüler öğrenebilmek ve  de görevleri bitirip değişik seviyelere erişim sağlamakta olanaklı oluyor.

Harry Potter: Wizards Unite isimli yapımın dünyanın tamamında yayınlanması konusunda bir beklenti vardı fakat oyun şu anda sadece Amerika Birleşik Devletleri üzerinde oynanabilmekte. Oyunun dünyanın tamamında tam olarak ne zaman paylaşlacağıyla alakalı bir açıklama bulunmuyor fakat farklı ülkelerde yer alan oyuncuların fazla uzun bir zaman beklemeyecekleri konusunda da bir düşünce var.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.