Steam platformundan yeni bir karar

Valve şirketinin sahip olduğu oyun platformlarından biri olan Steam için daha yeni özellikler yolda.

Steam platformundan yeni bir karar


Valve şirketinin sahip olduğu oyun platformlarından biri olan Steam için daha yeni özellikler yolda. Firmanın, platform üzerinde yer alan kullanıcıların hizmetine çıkartmadan önce yeni özellikleriyle alakalı duyurular yaptığı Steam Labs üzerinde ortaya çıkmış olan bu en yeni özellikler, oyun severler için tavsiye edilmiş oyunlarla alakalı genel yapıyı da değiştirmekte.

Bu söz konusu yeni özellikler hayata geçmiş olduğu durumda oyuncular, kendilerine tavsiye edilmesi konusunda istekleri olan oyunların algoritmalarını istedikleri gibi yönetebiliyor olacaklar. Bunun sayesinde ise oyuncular, kendilerine en uygun özelliğe sahip yeni oyunları bulma konusunda bir kolaylık sağlamış olacak.

Steam platformu tarafından test sürecinin başlamış olduğu bu özelliklerden birincisi ise, mikro  bir şekilde tanıtım videoları. Bu söz konusu  özellik ile beraber oyunların 6 saniyeden oluşan tanıtım videoları gösteriliyor olacak. Bu durum ise oyun severlerin genel açıdan bir oyunla alakalı olarak fikir sahibi olabilmelerini sağlayabilecek.

Steam platformunun kullanıcıların hizmetine sunma konusunda planlar yaptığı bir başka özellikse interaktif bir durumdaki oyun tavsiyeleri. Bu söz konusu yenilik aslına bakılırsa bir çok oyun severin ihtiyaç duymakta olduğu yeni bir özellik. Bu söz konusu özelliği kullanmış olan oyuncular, kendilerine tavsiyelerde bulunabilecek oyunların her bir özelliğini de kendilerine göre detaylandırabiliyor olacaklar. Son zamanlar içerisinde çıkan popüler durumdaki oyunları takip edebilme şansına sahip olabilecek veyahut yalnızca belirli bir türde yer alan oyunları tavsiye şeklinde inceleyebiliyor olacaklar.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.