Amazon Music platformundan yeni bir abonelik sistemi

Amazon şirketi, geçmiş olduğumuz hafta Alexa kullanıcılarına özel olarak Amazon Music platformunun reklamlı ücretsiz bir versiyonunu kullanıma sunmuştu.

Amazon Music platformundan yeni bir abonelik sistemi


Amazon şirketi, geçmiş olduğumuz hafta Alexa kullanıcılarına özel olarak Amazon Music platformunun reklamlı ücretsiz bir versiyonunu kullanıma sunmuştu. Firma, bu alan içerisinde atmış olduğu adımlarla sektörde yer alan yerini gittikçe sağlamlaştırmaya çalışmakta.

Amazon şirketi, şimdi ise Spotify  şirketi ve Apple Music platformuna karşı çok daha dişli bir rakip olabilmesinin önünü açabilecek bir yenilik getirmeye hazırlanmakta. İddialara bakılır ise Amazon Music, yakın bir zamanda çok daha kaliteli ve çok daha pahalı bir abonelik sistemini kullanıcılarına sunmuş olacak.

Apple şirketi ile Spotify şirketi, bilinmekte olduğu gibi yüksek kaliteye sahip müzik yayın hizmeti sunmakta olan 2 önemli firma lakin son dönemlerde bu sektör içerisinde değişik firmalar da isminden söz ettirmeye başlamış oldu. Benzeyen bir mantıkla çalışmakta olan öteki servislerden TIDAL ile birlikte Deezer platformu da aboneliklerde 19,99 dolar tutarında bir ücret istiyor. Bu söz konusu şartlar düşünüldüğü zaman Amazon şirketinin 15 dolar tutarına sahip fiyat etiketi bulunacağı söylenen hizmetinin çok büyük bir boşluğu dolduraak olduğu da söylenebilir.

Yeni gelecek abonelik sisteminin sene sonuna kadar başlatılacak olduğu ve firmanın şu anda kaliteli müzik kütüphanesini büyütebilmek amacıyla plak firmalarıyla da anlaşma hâlinde oldukları söylenmekte. Bu  söz konusu premium hizmetle alakalı olarka halen detaylar kesinleşmedi lakin müziklerin CD kalitesinden çok daha iyi  bir durumda olması beklenmekte.

Konuyla alakalı olarak Amazon şirketi tarafından resmi bir açıklamanın yapılmamış olduğunu ve bu bilgilerin Amazon şirketine çok yakın kaynaklar tarafından sızdırılmış olduğunu da eklemekte yarar var. Yeni gelecek bu abonelik sisteminin başarıya ulaşıp ulaşamayacak olduğunu ise gelecek süreç içerisinde hep beraber görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.