AMD Ryzen 3000 kullanıcılarının Destiny 2 oynayamama sorunu

9 Eylül 2014 tarihi içerisinde Activision  şirketi tarafından paylaşılan çevrimiçi 1. şahıs vurucu oyunları arasında yer alan Destiny isimli yapım, hem PS3 platformu, hem PS4 platformu  hem ise Xbox One platformu ile 360 platformu üzerindeki oyun severler tarafından çok büyük bir ilgi ile karşılanmış ve sonrasında ise tek bir defa da fazla ancak çok uzun saatler süresince kendini oynatabilen bir oyun şeklinde herkesin aklına kazınmıştı.

AMD Ryzen 3000 kullanıcılarının Destiny 2 oynayamama sorunu


9 Eylül 2014 tarihi içerisinde Activision  şirketi tarafından paylaşılan çevrimiçi 1. şahıs vurucu oyunları arasında yer alan Destiny isimli yapım, hem PS3 platformu, hem PS4 platformu  hem ise Xbox One platformu ile 360 platformu üzerindeki oyun severler tarafından çok büyük bir ilgi ile karşılanmış ve daha sonra  da tek bir defa da fazla ancak çok uzun saatler süresince kendini oynatabilen bir oyun şeklinde herkesin aklına kazınmıştı.

Destiny isimli oyunun devamı niteliğinde bulunan ve 6 Eylül 2017 tarihi içerisinde yalnızca Playstation 4 platformu ile birlikte Xbox One platformu ve de PC platformlarında paylaşılan Destiny 2 isimli yapım da en az Destiny isimli yapım kadar fazla beğeni toplamayı başarmıştı. Bugün internet alemi içerisinde ortaya çıkmış olan bir paylaşıma bakacak olursak AMD şirketinin Ryzen 3000 isimli serisi tarafından Destiny 2 isimli yapımda problemler çıkartıldığına işaret edilmekte.

Geçmiş olduğumuz Pazar gününde satışa çıkartılan AMD şirketinin Ryzen 3000 isimli serisine sahip işlemcilerini alan kullanıcılar, Destiny 2 isimli oyunu oynayamamakta olduklarını ifade ettiler. AMD şirketine ait Ryzen 3000 işlemci sahini bilgisayar kullanıcıları, oyunun geliştiricisi olan Bungie şirketinden bu hatayı düzeltebilecek çok acil bir Ryzen 3000 yaması beklemeye başladılar.

Reddit platformu ile birlikte Bungie üzerinde açılmış olan konularda kullanıcılar Destiny 2 isimli yapımın Activision Blizzard şirketinin başlatıcısı Battle.net'le çalıştırıldığı zaman sonsuza kadar ''askıda'' kalmış olduğuna yönelik şikayetler ile doldurdular.

AMD şirketine ait Ryzen 3000 serisinde yer alan işlemcilerde meydana gelen problemde bilgisayar, oyunun başlamış olduğunu sanıyor fakat içeriği hiç bir şekilde yüklememekte. Söz konus ubu işlemciye sahip olarak problemi yaşamış bir tane kullanıcı bilgisayarının anakartı üzerine eski işlemciyi taktığı zaman problemin çözülmüş olduğunu ve Destiny 2 isimli yapımı oynayabilmekte olduğunu belirtti. Oyunun geliştiricilerinden olan Bungie şirketinden de halen resmi bir açıklama yapılmış değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.