Asus şirketinden Zenfone Max Pro M2 modeli için denge uygulaması

Asus şirketinin geleneksel bir hale gelen Zen  isimli kullanıcı arayüzünün yerine stok  durumdaki Android arayüzü kullanmaya başlayan telefonlarından ZenFone Max Pro M2 modeli, geçmiş olduğumuz nisan ayı içerisinde Android Pie işletim sisteminin güncellemesini almış ve söz konusu bu işletim sisteminin sürümü ise stok hale gelen Android arayüzü ile gelmiş idi.

Asus şirketinden Zenfone Max Pro M2 modeli için denge uygulaması


Asus şirketinin geleneksel bir hale gelen Zen  isimli kullanıcı arayüzünün yerine stok  durumdaki Android arayüzü kullanmaya başlayan telefonlarından ZenFone Max Pro M2 modeli, geçmiş olduğumuz nisan ayı içerisinde Android Pie işletim sisteminin güncellemesini almış ve söz konusu bu işletim sisteminin sürümü ise stok hale gelen Android arayüzü ile gelmiş idi. Bir  tane daha güncelleme alacağı açıklanan bu cihaz, bu defa ise Dijital Denge de (Digital Wellbeing) üzerinde yer almak bir takım kilit Android Pie  işletim sistemi özelliklerine kavuşmuş oluyor.

16.2017.1906.066 isimli sürüme sahip güncelleme Dijital Denge isimli uygulamanın yanında Haziran 2019 Google güvenlik yamalarını da içeriğinde barındırmakta. Bunlara ilave bir şekilde güncellemenin getirmiş olduğu hata düzeltmeleri de şu şekilde;

- Karanlık mod üzerinde yer alan güç kapatma ikonu bundan böyle siyah renkte olmayacak.
- FM Radio servisi için daha yeni bir ikon geldi.
- Titreşimle ilgili yoğunluk artık daha da çok.
- Kulaklıklar üzerinde problem yaratmakta olan düşük ses sorunu kesin bir şekilde düzeldi.


Güncelleme ise önce Japonya’da paylaşılmaya başlamış bir durumda fakat manuel olarakta indirebiliyorsunuz. Eğer sizinde kullanmakta olduğunuz telefonunuzun kimliği ''WW'' harfleriyle başlamaktaysa dosyada yer alan ismi ''JP'' şeklinde değiştirebilir ve  söz konusu güncellemeyi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Dosya boyunun 1,55 GB olarak karşımıza çıktığını ve yapacak olduğunuz bütün işlemlerde sorumluluğun sizde bulunduğunu da tekrar anımsatmak isteriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.