Yeni özellikler ekleneceği duyuruldu

Google Fotoğraflar isimli servisin baş sorumlusu  olarak tanıdığımız David Lieb, Twitter üzerinden kullanıcılara uygulama üzerinde neler görmeyi istedikleri konusunda bir soru sordu.

Yeni özellikler ekleneceği duyuruldu


Google Fotoğraflar isimli servisin baş sorumlusu  olarak tanıdığımız David Lieb, Twitter üzerinden kullanıcılara uygulama üzerinde neler görmeyi istedikleri konusunda bir soru sordu. Gelmiş olan geri bildirimler kapsamında ise Lieb, bir kısmının hali hazır bir şekilde geliştirilmekte aşamasında bulunduğunu, bir kısmının da çok ilginç fikirler olduğunu ve bu fikirlerin de değerlendirilebilecek olduğunu ifade etti.

''Merhabalar herkese Twitter! Bu hafta içerisinde Google Fotoğraflar departmanı üzerin bir toplantı bulunmuyor ve de  birkaç saatten oluşan boşluğum var. Bana Google Fotoğraflar üzerinde neleri görmeyi istediğinizi açıklayın! Yeni özellikler ile birlikte  hata düzeltmeleri ve de  performans ile ilgili geliştirmeler.. sizler ismini koyun işte. (Hepsinin gerçekleşecek olduğu hususunda söz veremem ancak tüm fikirlere de açık bir durumdayız!)''

Bu paylaşılan Mention alt kısmına ciddi anlamda pek çok ilgi çeken fikir yazıldı. Lieb ise, bu yazılan fikirlerden bir kısmının hali hazır bir şekilde geliştirilme aşamasında yer aldığını ifade etti. Buna bir örnek vererek Lieb, fotoğraf üzerinde yer alan bir yazıyı aratıp fotoğrafı bulabilme özelliğini vermiş bir durumda. İlave bir şekilde siyah beyaz renklere sahip bir fotoğraf filtresinin de uygulamaya ilave edilmek amacıyla test aşamasında bulunduğu bilgisini aktardı.

Lieb tarafından gelecek olduğunun  onaylandığı öteki özelliklerden bir tanesi de yüzleri elle etiketleyebilmek özelliği olarak öne çıktı. Şu anda Fotoğraflar ismine sahip uygulama, fotoğrafları otomatik bir şekilde etiketlemeye devam ediyor; sizse söz konusu bu etiketleri kaldırabilmekte fakat hiç bir şekilde düzenleyememektesiniz. Öteki gelecek özelliklerle alakalı olarak bir ilgi aktarmamış olan Lieb, yapılan geri dönüşleri değerlendirecek olduklarını ve bunun kapsamında daha yeni özellikler tasarlayacak olduklarını da ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.