Apple Card bu yaz geliyor

Apple şirketine ait olan yeni kredi kartının iOS 12.4 işletim sistemiyle uyumlu olacağı konusunda bir beklenti varken Apple şirketi, kredi kartının karşımıza tam bir şekilde ne zaman çıkacak olduğuyla alakalı kesin bir açıklama gerçekleştirmedi.

Apple Card bu yaz geliyor


Apple şirketine ait olan yeni kredi kartının iOS 12.4 işletim sistemiyle uyumlu olacağı konusunda bir beklenti varken Apple şirketi, kredi kartının karşımıza tam bir şekilde ne zaman çıkacak olduğuyla alakalı kesin bir açıklama gerçekleştirmedi. Bunun yanı sıra firma iOS 12.4 işletim sisteminin Apple Card desteği bulunmayan geliştirici beta versiyonlarını da birkaç haftadan beri piyasaya çıkartıyor.

Apple şirketi, betanın 6. versiyonu da geliştiricilere sunulduktan tam 1 hafta sonrasında (yani tam olarak bugün) betayla alakalı 7. sürümü de geliştiricilere sunmuş oluyor. Apple Card isimli platformun bu hafta  içerisinde piyasaya çıkartılacağını ifade eden bazı kaynaklar da bulunuyor; fakat bu konuyla alakalı bir açıklama ise halen yapılmadı.

Bugün aynı zaman içerisinde watchOS 5.3 işletim sisteminin 6. betası da piyasaya çıkartılmış oldu. Akıllı saatler içerisinde kullanılmakta olan bu yazılım eski dönemlerde yer alan Walkie-Talkie isimli özelliği de işletim sistemine geri getirmiş olabilir ve betadan çıktığında ise Apple Card ile alakalı bir destek içeriğinde barındırabilir. Bu esnada ise Apple şirketi, macOS Mojave 10.14.6 isimli beta sürümünün 5. versiyonunu da dün piyasaya çıkartmıştı.

Apple  şirketi aynı zaman içerisinde bu sonbahar mevsiminin sonlarında iPhone cihazlara gelecek iOS 13 yazılım güncellemesiyle alakalı geliştirici sürümleriyle beraber genel beta sürümlerini de hızlı bir şekilde piyasaya çıkartıyor. Teknoloji devi haline gelen Apple şirketinin iOS işletim sisteminin ana sürümlerini Eylül ayı içerisinde paylaşma konusunda alışkanlığı göz önünde bulundurulacak olursa, Apple Card isimli platformun da Temmuz ya da Ağustos ayları içerisinde piyasaya çıkartılacağını düşünmemiz çokta yanlış olmayacaktır.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.