FIFA 20 içerisinde Juventus takımı olmayacak

Konami şirketi, İtalya'da yer alan Serie A devlerinden biri olan Juventus ile anlaşma yaptı.

FIFA 20 içerisinde Juventus takımı olmayacak


Konami şirketi, İtalya'da yer alan Serie A devlerinden biri olan Juventus ile anlaşma yaptı. Elbette ki bu söz konusu anlaşma, geçmiş olduğumuz günler içerisinde Manchester United kulübüyle gerçekleştirlen anlaşmadan az daha değişik bir şekilde gerçekleşmiş oldu. Manchester United kulübüyle gerçekleştirilmiş olan anlaşma içinde oyunculara değişik bir oyun modu verilmiş durumdayken bu söz konusu anlaşmanın sonrasında ise farklı oyunculardan da belli şeyler alınıyor olacak.

İtalya'da yer alan en büyük futbol kulüpleri arasında yer alan Juventus kulübüyle anlaşma gerçekleştiren Konami şirketi, Juventus kulübünün adını PES 2020 isimli yapıma özel yaptı. Elbette ki bu söz konusu durum, pek çok kişinin akıllarına öteki futbol oyunlarının devi FIFA 20'yi getirmiş oldu.

FIFA 20 isimli yapım, Juventus kulübünün adı ile birlikte sahasını, armasını veyahut giymekte olduğu formalarını kullanamıyor bir durumda bulunacak. Juventus kulübünü Piemonte Calcio adı ile kullanacağı açıklanan FIFA, forma şeklinde de değişik bir tane  tasarımı oyun içerisine entegre etmiş olacak. Elbette ki kulübe ait ambleminin de değişik olduğunu belirtmemizde bir yarar var.

Bütün bu unsurların haricinde kalmış olan oyunculara geldiğimizde ise oyuncular üzerinde herhangi bir şekilde değişikliğin yer almayacağını ifade edebiliriz. Ronaldo'yu oynama konusunda isteği olanların halen FIFA içerisinde Ronaldo'yu bulabilecek olduğu, bütün bunların yanında bütün Juventus kulübünde oynayan oyuncularının FIFA 20 Ultimate Team benzerindeki özel modlar üzerinde edinebilecek olduğunu de ilave edelim.

Juventus kulübünün lisanslanma olayı ile beraber yeni bir tane lisans savaşının başlayıp başlamamış olduğunu a zaman göstermiş olacak. Bütün bunların yanında PES tarafından gerçekleştirilen bu hamle ile FIFA yapımının önüne geçip geçemeyecek olduğu da çok büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.