Apple şirketi 10 seneden sonra ilk oyununu paylaştı

iOS  işletim sisteminin uygulama marketi olan App Store üzerinde pek çok oyun yer almasına karşın bunlardan hiçbir tanesi Apple şirketi tarafından geliştirilmiş oyunlar değildi.

Apple şirketi 10 seneden sonra ilk oyununu paylaştı


iOS  işletim sisteminin uygulama marketi olan App Store üzerinde pek çok oyun yer almasına karşın bunlardan hiçbir tanesi Apple şirketi tarafından geliştirilmiş oyunlar değildi. Fakat geçmiş olduğmuz günler içerisinde Apple şirketi, 10 senenin sonrasında ilk defa bir oyun paylaştı. Oyun ise, Apple şirketinin önde gelen yatırımcıları arasında yer alan Warren Buffet'ı konu almakta.

Berkshire Hathaway şirketinin Nebraska ile birlikte Omaha’da gerçekleştirilen senelik toplantısı esnasında sürpriz bir duyuru yapılarak açıklanmış olan bu oyun, gazeteleri evler içerisine başarılı bir şekilde teslim etmek üstüne kurulu. Berkshire Hathaway şirketinin kurucusu  olan Warren Buffet'in çocukluk döneminde gazete kuryeciliği yapmış olduğu da biliniyor. Oyun ise, bu duruma çok büyük bir saygı gösterisinde bulunmakta.

Oyun içerisinde yer alan en temel görev ise sokakta bisiklet üstünde gezme esnasında gazeteleri evlerin kapılarına kadar fırlatmak. Değişik uzaklıkta yer alan evlere gazeteleri fırlatma esnasında araçlar ile birlikte kuşlara da çok fazla dikkat etmeniz gerekli. Nebraska'da yer alan Omaya'dan Kaliforniya'da yer alanCupertino'ya kadar yol alma esnasında gazete fırlatma kabiliyetlerinizi test edebilecek olduğunuz bu oyun, şu anda Türkiye içerisinde indirilebilir  bir durumda olmasa bile  oyunun çok yakın bir zaman içerisinde ülkemize de gelmesi konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.