HTC şirketinin Android Pie güncelleme takvimi kesinleşti

HTC şirketi, Android 9 Pie  işletim sisteminin güncellemesinin zaman çizelgesiyle alakalı olarak en sonunda daha çok haber paylaşmış oldu.

HTC şirketinin Android Pie güncelleme takvimi kesinleşti


HTC şirketi, Android 9 Pie  işletim sisteminin güncellemesinin zaman çizelgesiyle alakalı olarak en sonunda daha çok haber paylaşmış oldu. Firma, Mart ayı içerisinde yapmış olduğu bir açıklamada  U11, modeli ile birlikte U11+ modeli ve  de U12+ modelindeki cihazlarının Nisan ayından Haziran ayının sonuna kadar bu güncellemeyi alacak olduğunu resmi bir şekilde duyurmuştu.

Kullanıcılar ise, HTC şirketinin vermiş olduğu bu sözü unutup unutmamış olduğu hususunda endişelenmeye başlamış bir vaziyetteydi ki firmadan yeni bir tane daha açıklama gelmiş oldu.

Twitter platformundan yapılmış olan açıklamaya bakılır ise Android Pie  işletim sistemini güncellemesini ilk almış olan telefon U11 modeli olacak. Telefon ayrıca, bu ayın son günlerine doğru da güncellemeye kavuşmuş olacak. Sonrasında ise U12+ modeli Haziran ayının ortalarında ve U11+ modeli de Haziran ayının son günlerinde Android 9 sürümünün kervanına katılmış olacak. Net tarihler halen tam bir şekilde kesinlik  kazanmasa dahi belirsizlikler biraz da olsun giderilmiş durumda bulundu.

LG şirketinin haricindeki öteki akıllı telefon üretiicleri ile karşılaştırıldığı zaman HTC şirketi, güncellemeleri kullanıcılarla buluşturabilme hususunda az daha yavaş. Aslında yine de bu 3 tane cihaza güncellemenin getirilecek durumda olması kullanıcılar yönünden fazlasıyla sevindirici. Öteki HTC  şirketinin cihazlarına özel olarka Android 9 Pie  işletim sistemi güncellemenin paylaşılması da şu anda olanaklı gözükmemekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.