Apple şirketi iOS 12.3 için Beta 4 güncellemesini paylaştı

Apple şirketi, iOS 12.3 işletim sisteminin 4. beta güncellemesini resmi bir şekilde yayınladı.

Apple şirketi iOS 12.3 için Beta 4 güncellemesini paylaştı


Apple şirketi, iOS 12.3 işletim sisteminin 4. beta güncellemesini resmi bir şekilde yayınladı. Genel  durumdaki beta kullanıcıları tarafından indirilebileceği konusunda açıklama yapılan bu güncelleme ile beraber Apple TV uygulaması da çok önemli bir arayüzün yanı sıra özellik güncellemesi  de almış olmakta.

Yenilenen Apple TV uygulaması içerisinde yer alan '‘Şimdi İzle’' isimli özellik, özel Televizyon  kanallarına da basit bir şekilde abone olmanızı veyahut kaydolmanızı sağlamakta. Yenilenen bu Apple TV uygulaması, kullanıcıların paralı kanallara erişimini de çok fazla kolaylaştırmakta.

Bununla beraber yenilenen Apple TV uygulaması içerisinde çok daha gelişmiş bir ‘'Sizin İçin’' isimli bölüm yer almakta. Gelişmiş algoritması sayesinde izleme alışkanlıklarınızı açık bir şekilde analiz etmekte olan bu uygulama, bu kısımda sizin ilginizi en çok çekebilecek içerikleri de sık bir şekilde önermeye çalışmakta.

Apple şirketine ait olan, iOS 12.3 işletim sistemine ait 4. beta güncellemesini ise OTA veyahut manuel bir şekilde yükleyebilirsiniz. Öte yandan iOS işletim sisteminin beta programına kayıt yaptırmadıysanız ve Apple şirketinin beta testlerine katılma konusunda bir isteğiniz varsa ilgili sayfayı ziyaret ederek beta programına kolay bir şekilde kayıt olabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.