Apple şirketi karşımıza katlanabilir tablet ile mi çıkacak

Araştırma şirketlerinden biri olan IHS Markit tarafından yapılan açıklamalara bakılacak olursa Apple şirketi, katlanabilir özelliğe sahip bir iPad üretme konusunda hazırlık yapıyor.

Apple şirketi karşımıza katlanabilir tablet ile mi çıkacak


Araştırma şirketlerinden biri olan IHS Markit tarafından yapılan açıklamalara bakılacak olursa Apple şirketi, katlanabilir özelliğe sahip bir iPad üretme konusunda hazırlık yapıyor. MacBook boyutlarındaki bir ekrana sahip şekilde geliştirilmiş olduğu ileri sürülen bu yeni iPad cihazı, tıpkı bir kitap gibi orta kısımdan katlanabilir bir durumda olacak ve aynı zaman içerisinde 5G desteği ile karşımıza çıkacak. Apple şirketinin 2020 senesinden daha önce 5G desteği sunan bir iPhone cihaz üretmeyecek olduğunuz hesaba kattığımız zaman söz konusu bu iPad cihazın da 2020 senesinden sonra yaşamımıza gireceğini söylesek yanlış olmaz.

IHS Markit şirketi tarafından ortaya atılmış olan söz konusu bu katlanabilir iPad cihazıyla alakalı iddia, Apple şirketinin tablet boyutları üzerinde tamamen katlanabilir OLED özelliğine sahip paneller satın almış olduğu ve test etmeye başlamış olduğu söylentilerinden  hemen sonra ortaya atılmış durumda. Şimdilerde söz konusu bu testlerin tamamen gerçek bir ürüne dönüşmesi için fazlasıyla uzun bir zaman var gibi gözükmekte fakat konsept şeklinde tasarlanmış olan  katlanabilir özelliğe sahip iPad U modelinin videosun paylaşılmış bir durumda.

Katlanabilir ekrana sahip bir iPad cihazı aslında kulağa fazlasıyla hoş geliyor olsa da Samsung şirketi ile birlikte Huawei şirketinin katlanabilir özelliğe sahip cihaz üretimi konusunda yaşamış olduğu zorlukları düşünecek olursak, aslında belki de bu söz konusu cihaz hiçbir zaman gerçek  bir şekilde karşımızda olmayabilir. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.