Meizu 16s Pro modeli alışveriş sitesinde görüntülendi

2019 senesinde akıllı telefon trendleri haline gelen çentik ile birlikte delikli ekran ve de kızaklı kamera benzerindeki akımlara kapılmayıp kendisine özgün tasarımını oluşturmayı başaran Meizu şirketi, 16 adlı modeli üzerindeki tasarım anlayışını sürdürüp 16s modelinin duyurusunu yapmıştı.

Meizu 16s Pro modeli alışveriş sitesinde görüntülendi


2019 senesinde akıllı telefon trendleri haline gelen çentik ile birlikte delikli ekran ve de kızaklı kamera benzerindeki akımlara kapılmayıp kendisine özgün tasarımını oluşturmayı başaran Meizu şirketi, 16 adlı modeli üzerindeki tasarım anlayışını sürdürüp 16s modelinin duyurusunu yapmıştı. Gücünü ise Snapdragon 855  isimli popüler yonga setinden almakta bulunan Meizu 16s modelinin benzeyen bir güçte fakat ekran ile kamera geliştirmeleri içeriğine sahip Pro isimli modelinin de yakın bir zamanda tanıtılacak olduğu ortaya çıkmış durumda.

3 tane  arka kamerası bulunan Meizu 16s Pro modeli, Çin asıllı alışveriş sitelerinden biri olan Taobao'da resmen görüntülenmiş bir vaziyette.

Meizu 16s modeline bakıldığı zaman çok ciddi  bir şekilde tasarım değişikliklerini içeriğinde barındırmayan 16s Pro modeli, 3'lü arka kamerası ile 16s modelinden ayrılmış olacak. Eğer anımsarsak Meizu 16s modeli içerisinde bir tanesi 48 MP geniş açıya sahip, bir tanesi de 20 MP özelliğindeki telefoto olmak üzre 2 tane arka kamera yer almaktaydı. Meizu 16s Pro modeli üzerinde yer alacak 3. kameranın da ultra geniş açı şeklindeki bir özeliğe sahip olarak geleceği söylentiler arasında yer alıyor.

Meizu 16s modeli içerisinde de olduğu gibi arka kısmında herhangi bir şekilde parmak izi okuyucusu olmayan söz konus ubu modelin ekrana gömülü bir şekilde parmak izi okuyucu ile karşımıza çıkacağına kesin gözü ile bakılmakta. Paylaşılmış olan görüntüler üzerinde cihazla alakalı teknik detayları  hiç bir şekilde yer almıyor olsa bile Meizu 16s Pro modelinin de gücünü Snapdragon 855  adına sahip popüler yonga setinden alacak olması konusunda bir beklenti var.

Taobao üzerindel istelenmeye başlanan Meizu 16s Pro modeli, 3 Temmuz tarihinden bu yana ön siparişe açılmış bir vaziyette ve  söz konusu bu cihazın resmi bir şekilde çıkış tarihinin ise  Ağustos ayında olduğu konusunda bir bilgi var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.