Apple şirketinden bedava batarya değişimi açıklaması

Apple şirketi, bugün yapmış olduğu bir açıklama içerisinde tespit edilen 15 inçlik MacBook Pro ürünleri ile alakalı bir değişim kampanyası başlatmış olduğunu resmi bir şekilde açıkladı.

Apple şirketinden bedava batarya değişimi açıklaması


Apple şirketi, bugün yapmış olduğu bir açıklama içerisinde tespit edilen 15 inçlik MacBook Pro ürünleri ile alakalı bir değişim kampanyası başlatmış olduğunu resmi bir şekilde açıkladı. Kampanya ise sadece Eylül 2015 tarihi ile Şubat 2017 tarihlerinin arasında satışı yapılmış MacBook Pro ürünlerinde geçerli bir durumda bulunacak. Kampanyanın asıl yapılma nedeni ise, bu ürünler üzerinde kullanılmakta olan bataryaların aşırı  bir şekilde ısınma problemi gösterip çok büyük bir risk teşkil ediyor olması.

Apple şirketi, yapmış olduğu açıklama içerisinde ürünlerini geri getirmiş olan kullanıcıların ürünleri üzerinde bulunan bataryaların bedava bir şekilde değiştirilecek olduğunu ifade etti.

Apple şirketi ayrıca, sitesi üzerinde yeni bir tane daha destek sayfası oluşturmuş durumda ve isteyen kullanıcılar elinde yeralan ürünlerinin seri kodlarını bu sayfada yazarak bu sayfa üstünden ürünlerinin kampanyaya dahil bir durumda olup olmadığını çok basit bir şekilde kontrol edebiliyor olacaklar.

Sayfaya girdikten sonra ''Eligibility'' isimli bölümde bulunan metin kutusuna ürününüze ait seri numarasını girip siz de kampanya kapsamında bulunup bulunmadığınızı kolay bir şekilde kontrol edebilir ve de  batarya değişim işlemini tam olarak nasıl yapabileceğinizi de öğrenebilirsiniz. Belirtmemizde ise bir yarar var, destek sayfası halen bütün herkese açık bir vaziyette değil yalnız yakın bir zaman içerisinde herkese açık bir duruma getirilecek olduğu da tahmin edilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.