Huawei şirketinin akıllı saatinden büyük başarı

Bugün içerisinde Huawei şirketi, giyilebilir teknoloji alanı içinde tam olarak %282,2 oranında bir büyüme gösterdiğini açıkladı.

Huawei şirketinin akıllı saatinden büyük başarı


Bugün içerisinde Huawei şirketi, giyilebilir teknoloji alanı içinde tam olarak %282,2 oranında bir büyüme gösterdiğini açıkladı. Bu söz konusu büyümenin arkasına bakıldığında ise Huawei şirketinin akıllı saat olarak çıkarttığı Watch GT isimli ürünün 2 milyon taneden çok satmış olması yatmakta. Şirket, tüm giyilebilir teknoloji ürünleri üzerinde dünyanın genelinde 5 milyon taneden çok ürün satmış bir durumda olduğunu da ilave ediyor. Huawei şirketi, giyilebilir teknoloji satışı gerçekleştiren şirketlerin arasında ilk 3’te yer aldığını da ifade ediyor. İlk sırada ise halen Apple şirketi bulunuyor.

Watch GT isimli ürünün bu kadar çok satılmış olmasındaki en büyük etken ise, haftalar boyunca şarj edilmesi gerekli olmayan bir bataryaya sahip olmasıydı. Saat ayrıca, Huawe şirketinin kendisine ait olan LiteOS  isimli özel işletim sistemi ile çalışmakta. Saatteki kalp atışlarınızı çok rahat bir şekilde görüntülemenizi sağlamakta bulunan Truseen 3.0 isimli teknolojisi ve  de uykunuzu takip edebiliyor olmasının yanında çok daha iyi  bir şekilde uyku amacıyla size .eşitli önerilerde bulunmakta olan Trusleep 2.0 isimli özellikte yer alıyor.

Huawei şirketi, ayrıca kendilerinin araştırma ile birlikte geliştirme alanlarında küresel yatırımcılara bakıldığında 5. sırada yer aldığını ve ilk 10 içinde bulunan tek Çin asıllı şirketin kendileri olduğunu da açıkça ifade ediyor. Bu sebepten dolayı da şirket, giyebilir teknoloji marketi üzerinde hızlı bir şekilde büyümeyi hedeflemekte. Huawei şirketi, Mart ayı içerisinde saatin 46 mm’lik ve  ayrıca 42 mm’lik 2 tane yeni versiyonunu daha piyasaya çıkarttı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.