Apple şirketinden büyük bir tasarım değişikliği kararı

2019 senesinin gelmesiyle beraber pek çok Apple hayranı, iPhone ürünlerini bu yıl yenilememe konusun karar aldı.

Apple şirketinden büyük bir tasarım değişikliği kararı


2019 senesinin gelmesiyle beraber pek çok Apple hayranı, iPhone ürünlerini bu yıl yenilememe konusun karar aldı. Bu ana kadar çıkan ''en çirkin'' tasarım şeklinde değerlendirilmeye başlanan iPhone 11 modeli, Apple hayranları için fazla bir şey sunamıyor olsa bile Apple şirketinin 2020 senesindeki planlarını ortaya çıkartma husunda çok büyük bir önem taşımakta.

iPhone 11 üzerinde gerçekleştirilmiş olan tasarım değişikliği, YouTuberlardan bir iolan Filip Koroy (EverythingApplePro) adlı kullanıcıdan gelmiş durumda. Koroy, iPhone 11 cihazının anakartının birinci fotoğrafını ortaya çıkartıp karşımıza çıkacak iPhone'lar üzerinde gerçekleşecek gelişmeleri de açık bir şekilde göstermiş oldu.

Gelişmeye bakıldığında çok fazla da büyük bir değişiklik yok gibi gözükmekte. Apple şirketi, iPhone X modeli ile birlikte XS modelinde yer alan L biçimindeki anakartını  çok daha  fazla kompakt hale gelen dikdörtgen biçimine getirmiş bir vaziyette. Bu söz konusu tasarımla beraber Apple şirketi, daha da (%15 ila %20 civarında) büyük durumdaki bataryaları cihazları üzerine yerleştirebiliyor olacak. Bu olay ise 4G teknolojisinden çıkarak 5G isimli teknolojisine geçiş konusunda Apple şirketinin yaşamını kurtaracak desek yanlış olmaz. Bütünü bunların yanında artan alan ile beraber ters şarj teknolojisini kullanabilmekte olanaklı bir durumda olacak.


Koroy tarafından da belirtilmiş olduğu gibi Apple şirketi, bu yıl çıkartacağı cihazları üzerinde batarya hususunu çok fazla ciddiye almakta.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.