Samsung şirketi yeni bir tane daha katlanabilir ekranlı telefon patenti aldı

Samsung şirketi, geçmiş olduğumuz senenin sonlarına doğru firmanın ilk katlanabilir özellikli ekrana sahip akıllı telefonlarından Galaxy Fold modelinin duyurusunu yaptı.

Samsung şirketi yeni bir tane daha katlanabilir ekranlı telefon patenti aldı


Samsung şirketi, geçmiş olduğumuz senenin sonlarına doğru firmanın ilk katlanabilir özellikli ekrana sahip akıllı telefonlarından Galaxy Fold modelinin duyurusunu yaptı. Fakat firma, katlanabilir özelliğe sahip telefonunun ekran kısmında meydana gelen problemlerden dolayı, modeli hiç bir şekilde piyasaya çıkartamadı. Yapılmış olan en son açıklamalara bakılırsa, firmanın aylar geçtikten sonra Galaxy Fold modelinin ekranı üzerinde yer alan hataları gidermiş olduğunu ortaya çıkartıyor. 

Galaxy Fold isimli modelin üstesinden gelme konusunda bir başarı gösteremeyen Samsung şirketi,  daha yeni bir tane katlanabilir ekrana sahip telefon patenti almış durumda. Amerika Birleşik Devletlerinin Patent ile Ticari Marka Ofisi tarafından 4 Temmuz tarihi içerisinde onay verilen söz konusu bu patent, Samsung şirketinin gelecek dönemler içerisinde piyasaya çıkartacak olduğu katlanabilir ekrana sahip modeli olarak öne çıkabilir.

Samsung şirketi, patent dosyası üzerinde bu  söz konusu akıllı telefonun sahip durumda bulunduğu ekranın esnek bir yapıya sahip olduğunu açık bir şekilde belirtti. Öte yandan söz konusu bu ekran, tamamıyla cam içermemekte ve bu ise ekranın sertliğini azaltmış olan bir konudur. Dosyalar üzerinde geçmekte bulunan bilgilere bakılır ise bu ekranın katlanabilir özelliğe sahip yapısı, ayrı bir şekilde katmanlardan oluşmakta ve bu söz konusu katmanlar ekran büküldüğünde  birbirlerinden ayrılabilmekte.

Samsung şirketinin patent görselleri üzerinde bulunan teknolojiyi  tam olarak ne zaman kullanacak olduğu veyahut kullanıp kullanmayacak olduğu da şu anda bilinmezliğini koruyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.