Apple şirketinden katlanabilir bir telefon

Katlanabilir telefon hususunda Samsung şirketi ile birlikte Huawei şirketi ve LG şirketine bir rakip çıktı.

Apple şirketinden katlanabilir bir telefon


Katlanabilir telefon hususunda Samsung şirketi ile birlikte Huawei şirketi ve LG şirketine bir rakip çıktı. 2019 senesi içerisinde ilk katlanabilir telefon modellerini çıkartacak olan teknoloji devlerine şimdi de Apple şirketi rakip olmak için hazırlanmakta.

Bugün ortaya çıkartılmış olan bir patentle beraber Apple şirketinin katlanabilir iPhone modeliyle ilgili çalışmalara başlayacak olduğu gözler önüne serilmiş oldu. Katlanabilir telefonun ise esnek bir OLED kullanacak olduğunu görmüş olduğumuz Apple şirketi fazlasıyla ilginç bir cihazla beraber karşımıza çıkmakta.

Bahsi geçen telefonun hem iç tarafa hem ise dış tarafa doğru katlanmakta olduğunu görüyoruz. Eğer hatırlarsanız Samsung şirketi, geride bırakmış olduğumuz Kasım ayı içerisinde tasarlamış bulunduğu Infinity Flex ekranı sayesinde piyasaya çıkartılacak olan katlanabilir telefonunun tam olarak nasıl bir tasarıma sahip olarak geleceğini de gözler önüne çıkartmıştı.

Minik bir karşılaştırma yaparsak, Samsung şirketinin katlanabilir telefonun yalnızca iç tarafta doğru katlanabilmekte olduğunu da özellikle belirtmekte yarar var. Apple şirketi de  bahsi geçen bu tasarımı çok daha ergonomik ve de estetik bir duruma getirmeyi planlamakta.

Böylelikle, katlanabilir telefon modeli ile birlikte rakiplerine tasarım yönünden çok büyük bir üstünlük kurmayı hedeflemekte olan Apple şirketi, geliştirecek olduğu teknolojiyle birlikte de sektörün öncüsü olabilmeyi hedeflemekte.

Apple şirketinin almış olduğu patentten de anlaşılabilecek olduğu gibi Samsung şirketinin katlanabilir özelliğe sahip telefonundan çok daha değişik bir tasarıma sahip olarak gelecek. Samsung şirketinde katlanabilen telefon olarak geçmekte olan model Apple şirketinde etrafı çeviren ve  de sarmalayan şeklinde adlandırıldığını da unutmadan belirtmekte yarar var.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.