Apple şirketinden Oled ekran açıklaması

Amerika Birleşik Devletleri merkezli olarak faaliyetlerine devam eden teknoloji devlerinden Apple şirketi; iPad ile birlikte Macbook benzerindeki cihazları üzerinde çok uzun zamandan beri Retina Display ismini vermiş olduğu kendisine özel bir ekran teknolojisini kullanmaya devam ediyor.

Apple şirketinden Oled ekran açıklaması


Amerika Birleşik Devletleri merkezli olarak faaliyetlerine devam eden teknoloji devlerinden Apple şirketi; iPad ile birlikte Macbook benzerindeki cihazları üzerinde çok uzun zamandan beri Retina Display ismini vermiş olduğu kendisine özel bir ekran teknolojisini kullanmaya devam ediyor. Retina Display ile birlikte cihazlarının ekranlarında yer alan pikseller gözükmemekte ve bunun kapsamında fazlasıyla daha keskin bir görüntü kullanıcıya sağlanabilmiş olmakta.

Asyadan kaynaklanan bir rapora bakılır ise Apple şirketinin yeni iPad Pro modeli ile birlikte Macbook Pro modelinde yer alan cihazları, OLED ekranı bulunacak bir biçimde de tanıtılacak olabilir. Benzer rapor  ise söz konusu bu ihtimalin gerçek olabilmesini da iPhone cihazların satışları konusunda meydana gelen düşüşe ve aynı zaman içerisinde Apple şirketinin Samsung şirketinden sipariş vermiş olduğu OLED ekran sayısı kadar ekranı satın almamasından dolayı da bir cezası bulunmasına dayandırmakta.

Apple şirketinin OLED ekrana geçiş yapacak olduğu şeklindeki iddialarının altı da çok boş bir durumda değil çünkü geçmiş olduğumuz aylar içinde teknoloji devinin üretimde yer alan yeni cihazları üzerinde bu söz konusu teknolojiye sahip ekranları kullanmakta olduğuna yönelikte bir takım söylentiler çıkartılmıştı. Bütün bunlara karşın son sözü ise tekrar Apple şirketinden duymuş olacağız. Apple şirketinin yeni cihazlarıyla alakalı modellerini 2019 senesinin sonuna kadar tanıtması konusunda bir beklenti var.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.