Microsoft Flight Simulator bekleyenlere büyük bir müjde

Microsoft Flight Simulator isim oyun, E3 içerisinde gösterilmiş olan güzel oyunlardan bir tanesiydi.

Microsoft Flight Simulator bekleyenlere büyük bir müjde


Microsoft Flight Simulator isim oyun, E3 içerisinde gösterilmiş olan güzel oyunlardan bir tanesiydi. Eski oyunlara bakıldığında çok daha gerçekçi görüntüleri görebildiğimiz şehir tasarımları ile herkesin iştahlarını kabartmayı başaran Microsoft Flight Simulator, 3. parti  çıkmış olan modları da destekliyor olacak.

Geliştirici takım tarafından paylaşılmış olan bir blog yazısı içerisinde oyunun 3. parti içerikleri destekleyecek olduğu da resmi bir şekilde onaylanmış oldu. Microsoft şirketi, halen topluluk içeriğinin tam olarak nasıl desteklenecek olduğu konusunda açıklama yapmadı fakat tahminler ise, Minecraft Marketplace benzerindeki hem paralı hem ise bedava modlara sahip olunabileceği şeklinde.

Firma ayrıca; ekosistem içerisinde yeralan endişelerin farkında bulunduğunu, bütün bu endişeleri düzeltebilmek amacıyla elinden geleni yapmakta olduğunu ve bu gelişim konusunda topluluktan da yardım alınabilmesini istemekte olduğunu açık bir şekilde ifade etti. Geliştirmeyi üstlenen ekip, Microsoft Flight Simulator isimli yapımın gündelik bir şekilde  ve de  sıradan bir oyun olmadığına vurgu yaptı ve ayrıca; ''Microsoft Flight Simulator isimli yapımı uygulamaktayız. Simülatör kelimesini ço daha fazla vurguluyoruz'' şeklinde bir açıklama yaptı. 

Geliştirici durumdaki bu ekip, oyunun bütün oyuncular tarafından tamamen erişilebilir bir durumda olacağına da vurgu yaptı. Ekip ayrıca; ''Beceriniz tam olarak ne olur ise olsun uçmayı istiyorsanız bununla ilgili olarak elimizden gelen herşeyi yapacağız. Hiçbir tane  pilot arkada bırakılmamalı'' şeklinde bir açıklama yaptı.  

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.