Apple şirketinden Safari Technology Preview için güncelleme

Amerika Birleşik Devletleri asıllı teknoloji devlerinden Apple şirketi, Safari Technology Preview ile ilgili olarak çok daha yeni bir güncelleme paylaştı.

Apple şirketinden Safari Technology Preview için güncelleme


Amerika Birleşik Devletleri asıllı teknoloji devlerinden Apple şirketi, Safari Technology Preview ile ilgili olarak çok daha yeni bir güncelleme paylaştı. 2016 senesinin mart ayı içerisinde Apple şirketi tarafından ‘'deneysel’' bir arama motoru şeklinde geliştirilmesi yapılan Safari Technology Preview, Safari’nin gelecek dönemde yayınlanacak sürümleri üzerine ilave edilmesi planlanan özellikleri test edebilmek amacıyla kullanımdaki bir platform görevi görmekte.

Safari Technology Preview 99 ismine sahip olan güncelleme, sisteminde yer alan bir takım hataları düzeltmenin yanında Web API ile birlikte CSS, Cookies,  WebRTC, Media, Web Animations, Payment Request,  Web Share API, JavaScript,  WebDriver ve ayrıca IndexedDB platformları üzerinde çok daha yüksek  bir performans sunmakta.

Apple şirketinin paylaşmış olduğu son Safari Technology Preview isimli güncelleme, macOS Majove ile birlikte geçmiş olduğumu sene ekim ayı içerisinde paylaşılan ve Mac cihazların son model işletim sistemlerinden biri olan MacOS Catalina’da şu zamanda kullanıcılara sunulmuş bir vaziyette. Safari Technology Preview isimli güncellemeye Mac App Store üzerinde bulunan yazılım güncelleme bölümünden ulaşmak olanaklı.

Apple şirketi Safari Technology Preview ile birlikte geliştiricilerin yanı sıra kullanıcılardan almış olduğu tepkilere bakarak çok daha yeni stratejiler oluşturmayı amaçlamakta. Buna ilave bir şekilde hali hazır olarak Safari’den yararlanan kullanıcılar da aynı zaman içerisinde Safari Technology Preview kullanabilmekte. 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.