Apple şirketinden su altında kullanma müjdesi

iPhone 11 modeliyle alakalı kulağımıza gelmiş olan ilk söylentiler, Apple şirketinin yeni nesildeki iPhone modelleri içerisinde çok büyük bir yenilik sunmayacak olduğu şeklindeydi.

Apple şirketinden su altında kullanma müjdesi


iPhone 11 modeliyle alakalı kulağımıza gelmiş olan ilk söylentiler, Apple şirketinin yeni nesildeki iPhone modelleri içerisinde çok büyük bir yenilik sunmayacak olduğu şeklindeydi. Dolayısıyla da yeni iPhone modelleri az daha iyi  bir fotoğraf kalitesi, az daha yüksek performans ve fazlasıyla yüksek bir fiyat etiketinden farklı bir yenilik sunmayı vadetmemekteydi.

EverythingApplePro platformunun XDA Developer’dan Max Weinbach’tan almış olduğu bilgilere dayanıp paylaşmış olduğu yeni videoya bakılır ise Apple şirketi, iPhone 11 modeliyle beraber cihazın ‘'arka kısmındaki’' teknolojiyi  çok önemli derecede değiştirme konusunda planlar yapıyor. Bunun sonucunda da çok daha iyi bir dokunmatik ekran deneyiminin yanı sıra suyun altında iPhone kullanılması şeklinde karşımıza çıkmış olacak.

Max Weinbach’a bakılır ise Apple şirketi, iPhone 11 modellerinde çok daha gelişmiş bir 3D taptic engine kullanıyor olacak. Cihaz ekranını ise 3x3 biçiminde kaplamak üzre genişletilecek olacağı açıklanan 3D taptic engine, kullanıcıların ekrandan çok daha iyi bir şekilde fiziksel geri bildirim alabilmelerini de sağlamış olacak. Bunun yalnızda yeni iPhone modelleri özellikle 3. partideki uygulama ve oyunlarda harika bir dokunma hissi sunacağı aktarılıyor.

Tekrar Weinbach’a bakılır ise Apple şirketi, suya karşı  olan dayanıklılığı da geliştirmeyi sürdürecek. Bir çok akıllı telefon, suya karşı aslında bir dayanıklılık sunmakta olsa bile suyun altına girildiğinde cihazı kullanmak olanaklı olmuyor. Apple şirketi, iPhone 11 modeliyle beraber sunacak olduğu gelişmiş suya dayanıklılık özelliğiyle beraber iPhone modellerinin suyun altında kullanılmasını da mümkün kılıyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.