BİM, A101'in hamlesinden geri kalmadı

Uygun fiyatla ortalama özelliklere sahip bir telefon almayı isteyen kullanıcıların gönüllerine taht kurmayı başaran market zincirleri arasındaki bütçe dostu olan akıllı telefonların satışları hızlı bir şekilde sürüyor.

BİM, A101'in hamlesinden geri kalmadı


Uygun fiyatla ortalama özelliklere sahip bir telefon almayı isteyen kullanıcıların gönüllerine taht kurmayı başaran market zincirleri arasındaki bütçe dostu olan akıllı telefonların satışları hızlı bir şekilde sürüyor. BİM birleşik mağazaları, bu hafta içerisinde bütçe dostu özelliklere sahip akıllı telefonun yanında kulak içi kulaklıkla birlikte taşınabilir bir şarj aleti benzerindeki ürünleri de satışa sunmuş olacak.

Orta segmentte yer alan bir telefon arayışı bulunan kullanıcılara çok iyi bir seçenek olarak öne çıkan LG K9  modeli 5 inç büyüklüğündeki bir ekran boyutuna da sahip. 1,3 GHz hızındaki 4 çekirdekli bir işlemcisinin yanı sıra 2 GB'lık bir RAM’e sahip olarak karşımıza çıkan cihaz 16 GB’lık  büyüklüğe sahip bir dahili depolama alanını da bünyesi içerisinde barındırmakta. Arka kısmında 8 MP değerinde, ön kısmında ise 5 MP değerindeki kameralara sahip olan bu cihazın bataryasının ise 2.500 mAh değerine sahip olduğunu söylememizde bir yarar var. En son ise bu telefon, 2 sene LG Türkiye garantisi ile birlikte 849 Türk Lirası değerindeki bir tutardan satışa sunulmuş olacak.

LG K9 modelinin yanında Xiaomi şirketinin 20.000 mAh gücündeki taşınabilir  özellikteki şarj aleti de 22 Şubat tarihi içerisinde satılmaya başlanmış olacak. 2 tane USB çıkışına sahip olarak karşımıza çıkan bu cihaz 2 yönlü hızlı  bir şekilde şarjı desteklemekte ve kutusundan bir tane micro USB kablo ile çıkmakta. Cihaz peşin fiyatına 6 taksitlik olanağıyla 129 Türk Lirası üstünden satışa çıkmış olacak.

En son ise HP markasına sahip kulak içi kulaklık satışa çıkartacak olan BİM, 1,1 metrelik bir kablo uzunluğu bulunan kulaklığını 29,90 Türk Lirası fiyat etiketi ile satışa sunmuş olacak. Kulaklık üzerinde  dahili mikrofon ile birlikte kontrol düğmesi yer aldığını da söylemekte bir yarar var.

Etiketler; #bim #lg k9 #hp

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.