Asus 6Z modeli 19 haziranda çıkacak

Tayvan asıllı elektronik devlerindem biri olan Asus, heyecanlı bir şekilde beklenmekte olan yeni amiral gemisi modelinin detaylarını paylaştı.

Asus 6Z modeli 19 haziranda çıkacak


Tayvan asıllı elektronik devlerindem biri olan Asus, heyecanlı bir şekilde beklenmekte olan yeni amiral gemisi modelinin detaylarını paylaştı. 19 Haziran tarihi içerisinde satışa çıkacak olduğu açıklanan Asus 6Z modeli, 8 çekirdekli  özelliğe sahip Snapdragon 855 işlemciye ve Adreno 640  isimli bir grafik işlemcisine sahip olarak karşımıza çıkacak. Bu söz konusu sistem 256 GB’lık bir boyuta kadar çıkabilecek olan dâhili depolamanın yanı sıra 8 GB’a kadar çıkabilecek RAM'le güçlendirilmiş olacak.

Asus 6Z modeli, 6,4 inçlik bir büyüklüğe sahip FHD+ ve  de 19.5:9 oranı bulunan IPS LCD ekran ile karşımıza gelmiş olacak. Ekran ayrıca, DCI-P3 isimli renk profiliyle beraber HDR10  isimli teknolojisini de %100 bir şekilde kapsıyor olacak. Yonga setini de 8 çekirdekten oluşan Snapdragon 855 işlemcisi ve Adreno 640 isimli grafik işlemcisi oluşturuyor olacak. Bu sistem ise 256 GB'lik bir dâhili depolama ve  de 8 GB'lik bir RAM'le güçlendirilebiliyor olacak.

Kullanıcılar isterler ise depolamayı 1 TB’lık bir  hafıza kartı kullanarakta arttırabiliyor olacaklar. Kamera bölümüne şöyle bir gelecek olursak, arka kısımda 48 MP’lik  özelliğe sahip bir ana kamerayla beraber 13 MP’lik  bir geniş açısı bulunan kamera yer alacak. Düşük ışık ile çok daha iyi  bir şekilde fotoğraflar çekilebilmesi amacıyla bu  söz konusu sisteme 2 flaş entegre edilmiş bir durumda. Ön panel içerisindeyse kamera yer almıyor çünkü 6Z modelinin arkasında yer alan kamera, geliştirmiş olduğu motorlu mekanizmayla beraber ön tarafa da dönebiliyor olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.