LG Stylo 5 modeliyle alakalı görseller sızdı

Bir zamandan beri akıllı telefon piyasası içerisinde imaj zedelenmesi yaşamış olan ve içinde bulunmakta olduğu bu durumdan kurtulmaya çalışmakta olan LG şirketinin yeni telefonuna yönelik olarak bir takım görseller ortaya çıkmış durumda.

LG Stylo 5 modeliyle alakalı görseller sızdı


Bir zamandan beri akıllı telefon piyasası içerisinde imaj zedelenmesi yaşamış olan ve içinde bulunmakta olduğu bu durumdan kurtulmaya çalışmakta olan LG şirketinin yeni telefonuna yönelik olarak bir takım görseller ortaya çıkmış durumda. Sonuçlar ise, muhtemel olarak LG Stylo 5 ismi olacağı şeklinde.

Ortaya çıkartılmış olan bu görseller ise, kılıf üretim içerisinden. Çıkmış olan görsellere bakıldığında telefonun önceki model olan Stylo 4’e fazlasıyla benzemiş olduğu da göze çarpıyor.

Ortaya çıkartılmış olan bilgilere bakılırsa telefonun özelliklerine yönelik olarak herhangi bir şey bulunmasa da telefonun tasarım bölümünde çok fazla  bir değişiklik yapılmamış olduğu da gözden kaçmamakta. Telefonun arka kısmında tek bir kamera yer alıyor öte yandan bu cihaz, fazlası ile geniş çerçeveleri de üzerinde barındırıyor. Bütün bunlara bakıldığı zaman telefon modelinin orta segmentteki cihazlar arasında yerini alacak olduğunu söylemek çokta yanlış olmayacaktır.


Telefon üzerinde görülebilmekte olan bir başka özellikse USB Type-C girişinin yanı sıra 3,5 milimetrelik bir jak girişi. LG şirketinin yeni cihazına yönelik olarak bilinmekte olan şeyler şimdilik yalnızca bunlar, önümüzdeki süreç içerisinde telefonla alakalı olarak çok daha fazla bir bilgi ve de  özellikler ortaya çıkmış olacaktır.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.