Asus şirketinin Zenfone 6 paylaşımı çok heyecanlandırdı

Tayvan'da merkezi bulunan tüketici elektroniği firmalarından Asus, özellikle de Zenfone isimli seri sayesinde akıllı telefon pazarı içerisinde hatırı sayılabilir bir kullanıcı kitlesinin gönlünü kazanabilmeyi de başarmış bir halde.

Asus şirketinin Zenfone 6 paylaşımı çok heyecanlandırdı


Tayvan'da merkezi bulunan tüketici elektroniği firmalarından Asus, özellikle de Zenfone isimli seri sayesinde akıllı telefon pazarı içerisinde hatırı sayılabilir bir kullanıcı kitlesinin gönlünü kazanabilmeyi de başarmış bir halde. Firma, Twitter üstünden bugün paylaşmış olduğu bir görselle beraber hem yeni  gelecek akıllı telefonu Zenfone 6 modelinin tasarımıyla alakalı bir ipucu vermiş oldu, hem ise cihazın lansman tarihiyle alakalı bir duyuru yaptı.


Asus şirketinin paylaşmış olduğu görsele bakılır ise firmanın yeni amiral gemisi modeli olarak karşımıza gelecek Zenfone 6 modeli, 16 Mayıs tarihi içerisinde İspanya’nın Valencia şehrinde gerçekleştirilecek lansman etkinliği sayesinde resmi bir şekilde duyurulmuş olacak. Ne kadar yazık ki firma, halen cihazın herhangi bir  tane özelliğiyle alakalı olarak resmi bir şekilde onaylama yapmış değil.

Paylaşılmış olan görsele bakılır ise Asus Zenfone 6 modeli, kompler çerçevesiz, herhangi bir  şekilde çentiği yer almayan bir tasarımla tüketicilerle buluşmuş olacak. Günümüz yaşam koşullarında her geçtiğimiz gün yeni bir tane çerçevesiz akıllı telefon tanıtılmış olduğunu düşünecek olursak eğer bu durumun şaşırtıcı bir seçim olduğunu söylememiz çok yanlış. Ortaya çıkmış olan söylentiler ise, cihazın açılır ve kapanır mekanizma içerisinde 2 ön kameraya sahip olarak geleceği yönünde.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.