Atlas'taki sunucular çöktü

Çıkmasından bu zamana kadar oyunculara hatalar ile ve de sunucu çöküşleriyle hiç bir şekilde rahat vermemekte bulunan Atlas'ın sunucuları, geçmiş olduğumuz günlerde bir tane hacker tarafından sabote edilmiş oldu.

Atlas'taki sunucular çöktü


Çıkmasından bu zamana kadar oyunculara hatalar ile ve de sunucu çöküşleriyle hiç bir şekilde rahat vermemekte bulunan Atlas'ın sunucuları, geçmiş olduğumuz günlerde bir tane hacker tarafından sabote edilmiş oldu. Yöneticilerden bir tanesinin hesabını ele geçirmiş olan hacker, sunuculara tanklar ile birlikte balinalar yağdırıp kapanmaya zorlamış oldu.

Halen tamamlanmamış, erken erişimde bulunan bu büyük ölçeğe sahip korsan oyunlarından Atlas’ın sunucuları yeniden çökmüş oldu, daha da doğrusu hackerlar tarafından çökertildi.  

Oyunun içinde yer alan hatalar ve de sunucuların çok sık  bir şekilde çökmesinden ötürü oyunculara karşı mahcup durumda bulunan Grapeshot Game şirketi, oyunun  çok daha oynanabilir bir duruma gelmesi amacıyla çalışmayı sürdürmekte.

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Atlas’ın çıkmasından bu zamana kadar yaşanmış en komik durumdaki olay bir canlı yayın esnasında gerçekleşti. Bir hacker grubu yönetici hesabını ele geçirip sunucuları kapanması için zorladı fakat bunu normal bir yoldan yapmadılar. Hackerlar ise sunuculara tanklarla birlikte balinalar yağdırıp bütün kayıtların geriye sarılacak olmasını mecbur kıldı.

Perşembe gününde gerçekleşmiş olan bu olayın sonrasında toplulukla alakalı bir açıklama gerçekleştirildi. Yapılmış olan açıklama içerisinde, yönetici hesaplarından bir tanesinin ele geçirilmiş olduğu ve Kuzey Amerika'nın sunucu ağlarına zarar vermek amacıyla bunu yapmış olduğu ifade edildi. Yetkili ise; ''Bu gerçekleşen olayın bir daha gerçekleşmemesi amacıyla gerekli adımları atmış olduk.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.