Vivo 11i modeli için GreenBench skoru görüldü

Android Pie işletim sistemi ile karşımıza gelecek olduğu kesinleşmiş durumdaki Vivo 11i modelinin çok daha fazla beklenmekte olan GeekBench skoru sonunda ortaya çıktı.

Vivo 11i modeli için GreenBench skoru görüldü


Android Pie işletim sistemi ile karşımıza gelecek olduğu kesinleşmiş durumdaki Vivo 11i modelinin çok daha fazla beklenmekte olan GeekBench skoru sonunda ortaya çıktı. 2018 senesi içerisinde Çin'de başlatılmış olan kapalı beta programına kabul edilmediği açıklanan bu cihazın, güncellemeyi ilk almaya başlayacak telefon olması konusunda beklenti var.

Vivo şirketi seçmiş olduğu birkaç tane cihazıyla alakalı 2018 senesinin sonunda Çin’de bir  tane kapalı beta programı başlatma kararı almıştı. Başlatılmış olan bu programa dahil edileceği açıklanan cihazların listesi yayınlandığı zaman Vivo 11i modeli listede gözükmemekteydi fakat görünüşe bakılır ise güncellemeyi ilk alacak gibi görünen cihazda Vivo 11i modeli olacak.

Dün, cihaza ait olan GeekBench testinin bütün sonuçları açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Gerçekleştirilmiş olan tekli çekirdek testi içerisinden 1.491 puan, çoklu çekirdek testi içerisindense 5.733 puan almış oldu. Bu bahsi geçen sonuçlar, Vivo şirketinin yazılım ekibinin cihaza Android işletim sistemi dokusunu katmak amacıyla ne kadar çabalamış olduğunu da göstermekte.

Android 9 Pie işletim sistemi güncellemesinin Vivo şirketine ait olan Vivo 11i modeline tem olarak ne zaman ulaşacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor fakat şubat ayının ortalarında gelecek olduğu konusunda da tahminler var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.