Battlefield V oyununun yeni haritası Yunanistan'da geçiyor

Electronic Arts şirketinin lider  olmayı başaran oyun serilerinden Battlefield'ın son oyunlarından Battlefield V, 27 Haziran tarihi içerisinde Bölüm 4: Defying the Odds'a kavuşmuş olacak.

Battlefield V oyununun yeni haritası Yunanistan'da geçiyor


Electronic Arts şirketinin lider  olmayı başaran oyun serilerinden Battlefield'ın son oyunlarından Battlefield V, 27 Haziran tarihi içerisinde Bölüm 4: Defying the Odds'a kavuşmuş olacak. Al Sundan adına sahip yeni bir tane haritaya da  bu bölümle birlikte kavuşacak olduğu konusunda açıklamalar yapılan Battlefield V isimli yapımın oyuncuları tarafından uzun bir zamandan beri beklenmekte olan Marita haritası da Ağustos ayı içerisinde oyuna ilave edilecek.

İtalya ile birlikte Nazi Almanyası'nın Yunanistan'a saldırıyor olmasını konu aldığı açıklanan Marita isimli harita, 1941 ve 1944 senelerinin arasında gerçekleşmiş olan tarihi Yunanistan Savaşı'nı bütün gerçekliği ile birlikte gün ışığına çıkartmış oluyor. Dar sokakları bulunan bir kasaba içerisinde geçmekte olan Marita haritası içinde oyuncular piyade sınıfında oynuyor olacak. Harita içerisinde tanklar ile birlikte uçakların yer almayacağı konusunda bir söylenti de yer alıyor.

Tüm Battlefield V oyuncularına bedava bir biçimde yayınlanacak olduğu açıklanan Bölüm 4: Defying the Odds isimli güncelleme, Marita haricinde birkaç tane harita daha içermekte. Bölüm 4'ü duyurduğu esnada Pasifik Savaşı'nı anltacağı açıklanan Bölüm V'i de tanıtmış olan Electronic Arts şirketi, bu bölüm ile birlikte efsane silahlardan biri olan M1 Garand'ın oyuna ilave edilecek olduğunun garantisini de vermiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.