Yeni sezon için yeni bir karakter geliyor

Şubat ayı içerisinde piyasaya çıkartılan ve oyun sektörünün içinde adeta bir patlama etkisi yaratmayı başaran Apex Legends isimli popüler yapımın yeni sezonuna geçiş gerçekleştirmesine bir aydan çok daha kısa bir zaman kalmış durumda.

Yeni sezon için yeni bir karakter geliyor


Şubat ayı içerisinde piyasaya çıkartılan ve oyun sektörünün içinde adeta bir patlama etkisi yaratmayı başaran Apex Legends isimli popüler yapımın yeni sezonuna geçiş gerçekleştirmesine bir aydan çok daha kısa bir zaman kalmış durumda. Geçmiş olduğumuz ay içinde oyuna ilave edilecek yeniliklerin iyice ortaya çıkmış olmasıyla birlikte gündeme oturmuş durumdaki Apex Legends isimli yapım, 2. sezonu ile birlikte yeni bir  tane karaktere de sahip durumda bulunacak.

Üst düzeydeki savunma kabiliyetleri bulunan  Wattson adlı bir tane  kadın mühendis, yeni sezon ile birlikte oyun içerisindeki yerini almış olacak. Elektrik alan biçiminde duvarlar inşa edip çok büyük bir koruma sağlayacak olan Wattson, özel kabiliyetiyle beraber havadan gelmekte olan bombardıman benzerindeki zarar verecek materyalleri de engelleyebilmekte.

Oyuncuların kıyasıya bir şekilde savaşmakta olduğu Apex Legends oyununun 2 Temmuz tarihi içerisinde paylaşılacak olan 2. sezonu içerisinde bizleri Wattson isimli karakterin haricinde aynı zaman içerisinde Titanfall 2 oynamakta bulunanların çok daha fazla aşina durumda bulunduğu L-STAR tüfeği de karşılıyor olacak. Daha öncesinde de haberi yapılmış olan yeni oyun moduyla beraber karşımıza çıkacak olan Apex Legends isimli yapımın yeni sezonuyla alakalı olarak oyunun yapımcısı Respawn Entertainment  şirketi de adeta gün saymakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.