Bethesda şirketi E3 2019 konusunda açıklama yaptı

En büyük  durumdaki oyun firmaları, birkaç ay içerisinde gerçekleşeceği açıklanan E3  isimli oyun fuarı içinde boy gösteriyor olacak.

Bethesda şirketi E3 2019 konusunda açıklama yaptı


En büyük  durumdaki oyun firmaları, birkaç ay içerisinde gerçekleşeceği açıklanan E3  isimli oyun fuarı içinde boy gösteriyor olacak. Bethesda  şirketinin hayranları da Bethesda şirketinin E3 isimli fuarda yer alıp almayacak olduğunu bilmediğinden dolayı çok fazla endişeliydi. Firma, hayranların gönüllerine de su serpip E3 2019 isimli fuarda bir medya brifingi yapacak olduğunu resmi bir şekilde duyurdu.

Bethesda şirketinin görevli ekibi, 5. defa E3 isimli fuarda yer almak amacıyla Los Angeles’a girmiş olacak. Firmanın dediğine bakılır ise bu fuar, ‘'çok feci bir gece’' olarak karşımıza çıkacak, bu ise hayranları daha fazla heyecanlandırmış bir durumda. Firmanın, DOOM Eternal isimli oyunla ilgili açıklamaların haricinde farklı duyurular gerçekleştirmesi konusunda da bir beklenti var.

Firma, bu sene gerçekleşecek olan bu fuara daha çok hayranlarının katılmasını talep ediyor ve  ayrıca uluslararası davetler yollama konusunda da planlamalar yapıyor. Davet yollamış oldukları herkesin teşrif edebilmesi birazda olsa zor fakat endişelenebilecek bir durum bulunmuyor. Çünkü bahsi geçen bu fuar, YouTube platformu ile birlikte Facebook platformu, Twitch platformu, Twitter platformu ve Mixer platformu üstünden canlı  bir şekilde yayınlanacak. Fuar ise, Pasifik saati ile birlikte akşam üstünde saatler 05:30’u gösterirken, 9 Haziran tarihi içerisinde başlayacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.