BİM'den uygun fiyata tablet

Haftalık olarak kampanyalı ürünleri sayesinde bilinmekte olan market zincirlerinden BİM, bu hafta içinde belirli teknolojik ürünlerin satışını yapacak.

BİM'den uygun fiyata tablet


Haftalık olarak kampanyalı ürünleri sayesinde bilinmekte olan market zincirlerinden BİM, bu hafta içinde belirli teknolojik ürünlerin satışını yapacak.

BİM’de bu hafta satılacak olan teknolojik ürünlerden birincisi Reeder M7S tablet olarak öne çıkıyor. Fazlasıyla yüksek bir performansın yanında çok büyük bir ücrette ödemek istemeyen kullanıcıların tercih edebilecek oldukları tabletin özellikleri ise şöyle;

7 inç büyüklüğünde ekran
1,2 GHz hızında işlemci
1 GB'lık RAM, 8 GB'lık dahili hafıza
2.000 mAh gücünde bir batarya
2 MP özelliğine sahip Arka Kamera
Aynı zaman içerisinde sim kart desteğide bulunan bu tablet 299 Türk Lirası tutarındaki fiyatı ile BİM mağazalarında yer alacak.

İndirimli olan 2. ürün şeklinde oyuncuları sevindirecek bir Trust oyuncu faresi yer almakta. 4 tane renk seçeneğine sahip olan aydınlatmalı özelliğe sahip bu farede 800 ila 2400 arasında DPI ayarı bulunmakta. 6 tane duyarlı tuşa sahip durumda bulunan bu farenin örgülü bir kabloya sahip olarak geldiğini de bildirmekte de fayda var. Trust isimli oyuncu faresini satın almayı isteyen okuyucularımız ise bu fareye BİM mağazaları içerisinden 39,90 Türk Lirası tutarındaki bir fiyat etiketi ile ulaşabilir.

En son ise yazıcı arayışında bulunan okuyucularımız için  çok sevindirici bir kampanya olarak öne çıkan Deskjet 2620 All-In-One Wi-Fi yazıcı yer almakta. Baskı ile birlikte tarama ve de kopyalamanın yanında Wi-Fi aracılığıyla kablosuz bir şekilde de kullanabilecek olduğunu bu yazıcı 175 Türk Lirası tutarındaki bir fiyata sahip. Ev ortamı içerisinde ödev hazırlama esnasında veyahut acil çıktı almanız gerektiği zaman ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bu yazıcıya 18 Ocak tarihi itibariyle BİM mağazaları içerisinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.