Chrome üzerinde büyük bir problem

Google Chrome bizlerle olduğundan bu zamana belirli bir takım problemler bulunabiliyor.

Chrome üzerinde büyük bir problem


Google Chrome bizlerle olduğundan bu zamana belirli bir takım problemler bulunabiliyor. Pek çok kullanıcı bu bahsi geçen durumdan dert yanıyor olsa bile bazı kullanıcılar çok büyük bir problem olmadığını ifade ettiğinden dolayı bir ayrılıkta söz konusu.

Chrome tarayıcınız içerisinde sekme değiştirdiğinizde boş, beyaz  renkli bir sayfanın kısa bir zaman için geldiğini görebilirsiniz. Öte yandan internet sitelerine geçiş yapma esnasında da bu beyaz sayfayı görebilmek olanaklı. JavaScript’in yavaş bir şekilde işleyişi sonrasında ortaya çıkmış olan bu problem, pek çok internet sitesi geliştiricisinin üstesinden gelebilmek maksadıyla saatlerini ve hatta günlerini harcamakta olduğu bir konudur.

İlginç durumda bulunan olan şeyde Firefox benzerindeki tarayıcılarda bu şekilde bir problemin yaşanmıyor olması. Chrome isimli tarayıcının tam tersine Firefox tarayıcısı bir  tane siteyi yüklemeden önce komple indirilmesini beklediğinden dolayı bu şekilde bir problemle karşılaşmamakta.

Bunun tam tersine ise Google Chrome tarayıcısı, sayfanın ilk bölümünü aldığı anda sayfayı yüklemeyi tercih etmekte. Bu durum ise Google Chrome tarayıcısının çok daha hızlı bir tarayıcı olarak karşımıza çıktığı izlenimini verebilir fakat sitenin tam bir şekilde açılması tarayıcıların genel olarak aynı zamanda gerçekleşmekte.

İnternet tarayıcısını her geçtiğimiz gün geliştirmekte olan Google şirketi, ''white flash'' şeklinde bilinmekte olan bu problemi de yakında çözecek.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.