BİM Dizüstü bilgisayar müjdesi verdi

Sürekli olarak yeni bir teknolojik durumdaki  ürünü uygun fiyatlarla birlikte son kullanıcıya sunma konusunda gayret gösteren BİM, bu hafta içerisinde de değişik kişilere hitap edebilecek farklı ürünlerle karşımıza çıktı.

BİM Dizüstü bilgisayar müjdesi verdi


Sürekli olarak yeni bir teknolojik durumdaki  ürünü uygun fiyatlarla birlikte son kullanıcıya sunma konusunda gayret gösteren BİM, bu hafta içerisinde de değişik kişilere hitap edebilecek farklı ürünlerle karşımıza çıktı. Yazıcı ile birlikte Notebook ve de  oyun kolu benzerindeki ürünlerin yer aldığı kataloğu sizler için detaylı olarak inceledik. 

HP markalı Notebook

Fazla büyük bir beklenti içinde bulunmayan fakat bir bilgisayar arayışında bulunan kullanıcılara özel kurtarıcı niteliğinde bulunan HP Notebook, bu Cuma günü BİM mağazaları içerisinde satışa çıkartılacak. 15,6 inç büyüklüğündeki yansıma önleyici ekranı yer alan bu bilgisayarda işlemci kısmında ise AMD şirketinin A4 - 9120 modeli kullanılmakta. 500 GB'lık bir harddiske sahip olarak gelen bu bilgisayarda aynı zaman içerisinde AMD Radeon’a ait olan R2 grafik kartıda yer alıyor. Windows 10 Home 64 bit özelliğindeki işletim sistemini içinde barındırmakta olan bilgisayarın fiyatı da 1.499 Türk Lirası tutarında ve peşin fiyatından 6 taksit olanağı bulunmakta.

Gamepad USB Oyun Kolu

Bilgisayar üzerinde oyun oynama esnasında oyun kolu kullanarak oynamayı tercih etmiş olanlar için bir seçim olabilecek giriş seviyesinde bulunan bu oyun kolunda 4 tane omuz düğmesiyle birlikte 8 yönden oluşan yön tuşu ve 9 tane programlanabilme özelliğine sahip düğme yer alıyor. Yazılım gerektirmemesinden dolayı çok büyük bir kolaylık sağlamakta olan oyun kolunu 19,80 Türk Lirası tutarından BİM mağazaları içerisinde bulabilirsiniz.

HP Wi-Fi Yazıcı Deskjet 2620 All-in-One

Özellikle de evde lazım olabilecek acil çıktı ihtiyaçlarınıza yanıt verebileceği açıklanan yazıcıda çıktı alabilmekten daha fazlasını da yapabilmektesiniz. Tarama ile birlikte kopyalama fonksiyonları da yer alan yazıcıyla birlikte fotokopi çekebilmenin yanı sıra taramada yapabilirsiniz. Bütün bunların yanında Wi-Fi'yla birlikte kablosuz bağlanma özelliği yer alan cihazla kablo dertlerinize de bir son verecek olabilirsiniz. 175 Türk Lirası tutarındaki fiyat etiketi ile satışa çıkartılacak olan  bu yazıcı peşin fiyatından 6 taksit olanağıyla da ilgi toplamayı başarak gibi gözükmekte.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.