Bölünmüş ekranın geri geleceği açıklandı

Yaşamda kalabilme oyunları son seneler içerisinde çok iyi bir şekilde popülerleşti. Bu çeşitte oyunlar arka arkaya piyasaya çıkartılırken başka bir taraftan ise ünlü oyunlar içerisine yaşamda kalma modları ilave edildi.

Bölünmüş ekranın geri geleceği açıklandı


Yaşamda kalabilme oyunları son seneler içerisinde çok iyi bir şekilde popülerleşti. Bu çeşitte oyunlar arka arkaya piyasaya çıkartılırken başka bir taraftan ise ünlü oyunlar içerisine yaşamda kalma modları ilave edildi. Oyun efsanelerinden bir tanesi haline gelen Call of Duty isimli yapım da Black Ops 4 isimli oyununda oyunculara yaşamda kalma modu sunmuş oldu ve söz konusu bu mod oyuncular tarafından çok fazla beğenilmiş bir durumda.

Call of Duty: Black Ops 4 isimli yapımın yaşamda kalma modunun sahip durumda bulunduğu dikkat çeken özelliklerden biri ise ekranın bölünebilme özelliğiydi. Bunun sayesinde ise oyuncular aynı ekranı kullanıp özel bir takım oluşturma imkanına sahipti ve bu ise onlara  çok büyük bir avantaj sağlamaktaydı. Fakat oyunun sahip durumda bulunduğu söz konusu bu özellik, 25 Haziran tarihi içerisinde getirilmiş olan bir güncelleştirmeyle sessiz sedasız bir şekilde yok edildi. Geliştirici firmanın niçin bu şekilde bir karar almış olduğu da hiç anlaşılamadı.

Geliştirici firma tarafından yapılmış olan açıklamalar ile söz konusu bu özelliğin niçin kaldırılmış olduğu ve  tam olarak ne zaman gelecek olduğu konularına da değinilmiş oldu. Buna bakılır ise bölünmüş ekranla ilgili özellik, düşük bir şekilde fps problemi ve oyunculardan bazılarının oyunları üzerinde çökme sorunu yaşamalarından dolayı kaldırılmıştı. Öte yandan 9 Temmuz tarihi içerisinde oyuna  çok büyük bir güncelleme getirilmiş olmasının planlanmakta olduğunu ifade eden firmanın yöneticileri, bölünmüş ekranla alakalı özellik konusunda çalışmaların devam ettiğini ve problemi giderecek olduklarını belirttiler. Firmanın bu konuyla alakalı kesin bir şekilde konuşmuyor olması, sadece çökme sorunlarının giderilmeyecek olduğunu, aynı zaman içerisinde söz konusu bu modun geliştirilecek olduğunu da göstermekte.

Fazlası ile beğenilmiş olan söz konusu bu özelliğin oyuna tam olarak ne zaman geri geleceğini de hep beraber bekleyip görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.