Boyutunu diğer telefonlar ile karşılaştırdılar

Tanıtılmasına yaklaşık bir şekilde 1.5 ay gibi bir zaman kalan Galaxy S10 modeliyle alakalı bu zamana kadar binlerce  sayıda bir haber yapıldı.

Boyutunu diğer telefonlar ile karşılaştırdılar


Tanıtılmasına yaklaşık bir şekilde 1.5 ay gibi bir zaman kalan Galaxy S10 modeliyle alakalı bu zamana kadar binlerce  sayıda bir haber yapıldı. Nerede ise bütün detayları gün yüzüne çıkartılmış olan S10 modelleri pek çok kullanıcının tarafından da büyük bir merakla beklenmekte.

Bugün de, gerçekleştirmiş olduğu isabetli sızıntılar ile ün kazanan Ice Universe Galaxy S10 Plus isimli modelin boyutunu serinin öteki telefonlarıyla karşılaştırdı.

Son zamanlar içerisinde yapılmış olan sızıntılarla hazırlanmış durumdaki Galaxy S10 Plus  modelinin kılıfını bir önceki nesilden ve 6.2 inç boyutuna sahip Galaxy S9 Plus modeliyle beraber karşı karşıya getirmiş olan Ice Universe, bahsi geçen amiral gemisinin boyutunun serideki önceki modellerine bakılarak ne kadar büyük olarak karşımıza gelecek olduğunu da gözler önüne sermiş oldu.

Paylaşılmış olan videodan açık bir şekilde görebildiğimiz gibi S10 Plus modelinin kasasının S9 Plus modelinin kasasının boyutuna kıyas ile çok daha geniş olarak karşımıza çıkacak olduğu görülmekte.

Bunun yanında 6.4 inç  büyüklüğündeki bir ekran boyutuna sahip olarak karşımıza çıkan Galaxy Note 9 modeliyle beraber aynı ekran boyutuna sahip olarak karşımıza çıkacak olan amiral gemisinin kasasının ne kadar büyük bir boyutta olacağı da, Note 9 modeline bakıldığında daha küçük olarak karşımıza çıkacağı görülmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.