Bu gelecek DLC pek çok yeniliği barındırıyor

Judgment of Atlantis ismi ile karşımıza çıkacak DLC üzerinde oyuncular, kötülüğe gömülmüş bir kenti keşfetmiş olacak ve Yunan tanrılarılarından Poseidon'la karşılaşmış olacak.

Bu gelecek DLC pek çok yeniliği barındırıyor


Judgment of Atlantis ismi ile karşımıza çıkacak DLC üzerinde oyuncular, kötülüğe gömülmüş bir kenti keşfetmiş olacak ve Yunan tanrılarılarından Poseidon'la karşılaşmış olacak. Bu paylaşılan DLC, 3 bölümden oluşan ''Fate of Atlantis'' isimli serinin son ilave paketi olarak karşımıza çıkacak.  


Judgment of Atlantis isimli DLC, Kassandra ile birlikte Alexios’un savaş ile alakalı hünerlerinin farkına verebilmenize ve mevcut durumda bulunan kabiliyetlerinize daha yenilerini ilave edebilmenize bir imkan sağlamış olacak. ''Kronos’ Punishment'', düşmanlarınıza gizli bir şekilde saldırıda bulunabilmeniz amacıyla bir klon oluşturmanızı da sağlamış olacak. ''Wrath of Ares'' ise düşmanları yavaşlatmaya yarayan ve sadece 14 saniye geçtikten sonra patlayacak bir alan yaratabilmek amacıyla mızrağınızı yere vurmanızı sağlamaktayken ''Blessing of Kronos'' isimli özellik ise adrenalin emen ve donma etkilerine rağmen adrenalinizin  çok daha hızlı bir şekilde dolmasına olanak veriyor olacak.

İlave paket ayrıca; topuz ile birlikte mızrak ve de  hançer olmak üzre 3 tane yeni silahı da getirmiş oluyor. Söz konusu bu 3 tane silahı da suikastçı ile birlikte savaşçı ya da avcı güçlendirmeleri ile çok daha fazla güçlendirebilmektesiniz. Misal verecek olursak eğerki bir suikastçı topuzu yapmış olursanız gizli  durumdaki saldırılarınızı yakında yer alan bütün düşmanlara dağıtabilmektesiniz. Elbette ki seçimlerinizi çok iyi  bir şekilde yapmanız gerekli zira her bir silah, sadece bir defa güçlendirilebilmekte. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.