Türkiye Youtube Music'e kavuşuyor

Ülkemiz içerisinde yer alan akıllı telefon kullananlar, geçtiğimiz birkaç seneden beri yönlerini çevrimiçi  özelliğine sahip müzik platformlarına döndürmüş bir vaziyetteler.

Türkiye Youtube Music'e kavuşuyor


Ülkemiz içerisinde yer alan akıllı telefon kullananlar, geçtiğimiz birkaç seneden beri yönlerini çevrimiçi  özelliğine sahip müzik platformlarına döndürmüş bir vaziyetteler. Aslına bakılırsa söz konusu bu olay dünyanın genelinde de gerçekleşmekte. Şarkıları akıllı telefonlar üzerine indirip dinleme dönemi artık sona ermeye başladı ve platformlar arasında yer alan rekabetin boyutu da her geçtiğimiz gün şiddetlenerek artmakta.

Ülkemiz içerisinde Spotify ile birlikte Apple Music ve de Fizy benzerindeki çevrimiçi özeliğe sahip müzik platformları yer alıyor. Fakat bunlara çok yakın bir zaman içerisinde yeni bir tane daha isim katılmış olacak. Bu isim ise YouTube Music olacak.

YouTube platformunun geçmiş olduğumuz sene içerisinde duyurusunu yaptığı ve bazı ülkeler içerisinde kullanıma çıkarttığı hizmetlerinden YouTube Music, çok kısa bir zamandan sonra Türkiye içerisinde de aktif hale gelecek. Bu söz konusu yeni hizmet, kullanıcıların hali hazırda bulunan YouTube hesapları ile bağlantılı bir şekilde çalışıyor olacak ve YouTube hesabı üzerinden dinlenmekte olan şarkılara bakılarak listeler oluşturulup, öneriler veriliyor olacak.

YouTube Music isimli platform, bedava bir şekilde sunulacak fakat Spotify'a benzeyen bir biçimde premium paketler yer alacak. Bu söz konusu paketler  ise kullanıcıların reklamlardan daha fazla  uzak kalmasını sağlamış olacak. 


YouTube platformunun yapmış olduğu açıklamalara bakılacak olursa, 23 Temmuz tarihi içerisinde İstanbul ilinde özel bir etkinlik gerçekleştirilecek. Bu söz konusu etkinliklerin dahilinde basın mensuplarına bu hizmetle alakalı olarak bilgiler verilmiş olacak. Gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında söz konusu bu hizmetin, ülkemiz içerisinde kullanılmaya başlayacak olduğu tarihin de kesinleşmesi konusunda beklentiler var. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.