Vivo Y12 ile Y15 modelinin özellikleri sızdı

Akıllı telefonu üzerinde kullanmış olduğu kızaklı kameradan dolayı çok uzun bir zaman boyunca gündemde kalmış olan ve isemi de tanınmış olan Vivo şirketinin Y17 ismine sahip akıllı telefon modelinin  çok daha uygun fiyata sahip versiyonunu piyasaya çıkartmak amacıyla çalışmalarını yürütmekte olduğu uzun bir zamandan beri bilinmekteydi.

Vivo Y12 ile Y15 modelinin özellikleri sızdı


Akıllı telefonu üzerinde kullanmış olduğu kızaklı kameradan dolayı çok uzun bir zaman boyunca gündemde kalmış olan ve isemi de tanınmış olan Vivo şirketinin Y17 ismine sahip akıllı telefon modelinin  çok daha uygun fiyata sahip versiyonunu piyasaya çıakrtmak amacıyla çalışmalarını yürütmekte olduğu uzun bir zamandan beri bilinmekteydi. Bu söz konusu çalışmalar sonrasında ise Y15 modelinin tanıtılacak olduğu da ifade edilirken bugün, Y12 adına sahip bir  tane akıllı telefonun daha tanıtılacak olduğu bilgisi ortaya çıkmış oldu.

Hem Vivo Y15 modeli hem ise Y12 modelinin; 1544x720 çözünürlüğüne sahip 6,35 inç büyüklüğünde, 19,3:9 en ve boy oranıyla, 268 PPI (inçlerin başına düşmekte olan piksel sayısı) değeri bulunan, HD+ IPS LCD Halo FullView özelliğindeki bir ekranla karşımıza çıkacak olduğu söyleniyor. Cihazların aynı zaman içerisinde güçlerini de MediaTek Helio P22 isimli yonga setinden alacak olduğu ve 4 GB'lik bir RAM kapasitesini (Y15 modeliyle alakalı 3 GB'lik bir seçeneği de yer alıyor.) bünyesinde barındıracak olduğu bilgisi yer almakta. 


Vivo Y17 modeli içerisinde Helio P35 kullanmış bir durumdayken Vivo söz konusu 2 tane akıllı telefon modeli üzerinde ise daha uygun fiyata sahip ve tekrar yüksek performans sunan Helio P22  isimli yonga setlerini kullanıp çok daha mantıklı bir karar vermiş gibi gözükmekte. Vivo Y15 modeli ile birlikte  Y12 modelinin 24 Mayıs tarihi içerisinde Çinli firma tarafından gerçekleştirilecek bir etkinlik kapsamında lanse edilmesi konusunda bir beklenti varken cihazların fiyatlarının ise 215 dolar seviyelerinde olacağı da tahmin edilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.