Bu uygulama el yazılarını metine çevirmekte

CalliScan ismine sahip olan uygulama, fazlasıyla kolay ve işlevsel olmak ile birlikte kaydedilmesi ya da arşivlenmesi gerekli notlarınız var ise ve bu notları teker teker yazabilecek kadar bir zamanınız bulunmuyorsa sizin açınızdan fazlasıyla yararlı olabilir.

Bu uygulama el yazılarını metine çevirmekte


CalliScan ismine sahip olan uygulama, fazlasıyla kolay ve işlevsel olmak ile birlikte kaydedilmesi ya da arşivlenmesi gerekli notlarınız var ise ve bu notları teker teker yazabilecek kadar bir zamanınız bulunmuyorsa sizin açınızdan fazlasıyla yararlı olabilir. Dijitalleştirmeyi istemekte oluğunuz bir tane belgenin fotoğrafını çekerek yüklediğiniz zaman söz konusu bu uygulama, size özel olarak bu belgeyi  hızlı bir şekilde metne dönüştürmekte. Bu söz konusu metnin üstünde düzenlemeler gerçekleştirilebilir ve bu söz konusu belgenizi de hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Uygulama şu an içerisinde halen stabil bir şekilde çalışmıyor olsa bile gelecek dönemde daha  da iyi bir  şekilde kullanım deneyimi sunacak olduğu çok net. Söz konusu bu uygulama, halen tam bir şekilde oturmadığından dolayı tarama performansı fazla iyi  bir vaziyette değil. CalliScan isimli uygulama, bazı durumlarda notları metne çeviremezken çevirmiş olduğu durumlarda ise fazlası ile bir hata yapmakta. Aynı zaman içerisinde şu anda yalnızca İngilizce dilini desteklediğinden dolayı da fazlasıyla kısıtlama yer alıyor.

Halen tam bir şekilde oturmamış durumda bulunan CalliScan isimli uygulamayı indirmek ile birlikte deneme konusunda bir isteğiniz var ise Galaxy Store üzerinden bu uygulamaya kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.