Oppo şirketinden yeni bir seri tescil işlemi

İçinde yer aldığımız senenin ilk zamanlarında R isimli seriye daha çok devam etmeyecek olduğu konusunda duyuru yapan Çin asıllı akıllı telefon üretimi yapan şirketlerden Oppo, Reno (Reno modeli ile birlikte Reno Z modeli, Reno 10x Zoom modeli ve de Reno 5G modeli) adı bulunan yeni akıllı telefonlarıyla alakalı duyuru yapmıştı.

Oppo şirketinden yeni bir seri tescil işlemi


İçinde yer aldığımız senenin ilk zamanlarında R isimli seriye daha çok devam etmeyecek olduğu konusunda duyuru yapan Çin asıllı akıllı telefon üretimi yapan şirketlerden Oppo, Reno (Reno modeli ile birlikte Reno Z modeli, Reno 10x Zoom modeli ve de Reno 5G modeli) adı bulunan yeni akıllı telefonlarıyla alakalı duyuru yapmıştı. Bugün ortaya çıkmış olan kayıtlardan bazıları da Oppo şirketinin yeni bir tane isim hakkıyla alakalı olarak başvuru yapmış olduğuna işaret etmektedir.

Avrupa Birliğinin Fikri Mülkiyet Ofisi (EUIPO)  için yapılmış olan 28 Haziran 2019 tarihine sahip ticari markanın başvurusu ne kadar üzücü ki çok fazla  bir bilgi içermemekte. Yayınlanmış olan belge içerisinde isim hakkı elde edilmiş olan Enco'nun Oppo şirketinin yeni bir tane serisi olarak karşımıza çıkabileceği de tahmin edilmekte.

Oppo şirketinin en yetkili isimleri arasında yer alan Brian Shen, geçmiş olduğumuz ay içinde Çin'in ünlü sosyal medya platformlarından Weibo üstünden paylaşmış durumda bulunduğu bir gönderiye bakıldığında 2019 senesinin 2. yarısı içinde duyurusu yapılacak yeni bir tane akıllı telefon serisiyle alakalı haber vermişti. Bugün net bir şekilde açığa çıkmış olan bu isim hakkı belgesine bakıldığında Shen'in sözünü ettiği akıllı telefon modellerinin Enco isimli seriye ait olarak gelebileceği ihtimali üstünde durulmakta.

Enco isimli serinin öteki seriler içerisinde de yer aldığı gibi giriş ile birlikte orta ve  de yüksek segmentler için akıllı telefonları bünyesi üzerinde barındırıp barındırmayacak olduğuna yönelik halen net bir bilgi yer almıyor.

Etiketler; #oppo #reno #enco

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.