Bytedance yeni bir uygulama duyurusu yaptı

Kiminin sevmiş olduğu kiminin nefret etmeye başladığı TikTok adlı uygulamanın yapımcı şirketi Bytedance, Pazartesi gününde forum özellikleri ile birlikte direkt mesaj özelliklerini birleştirmiş olan yeni sosyal medya uygulamalarından Feiliao’yu paylaştı.

Bytedance yeni bir uygulama duyurusu yaptı


Kiminin sevmiş olduğu kiminin nefret etmeye başladığı TikTok adlı uygulamanın yapımcı şirketi Bytedance, Pazartesi gününde forum özellikleri ile birlikte direkt mesaj özelliklerini birleştirmiş olan yeni sosyal medya uygulamalarından Feiliao’yu paylaştı. Feiliao isimli uygulama (İngilizce dilindeki Flipchat), App Store üzerinde '‘ilgi alanı temeline sahip sosyal medya uygulaması’' şeklinde tanımlanmakta. Kullanıcılar ise, ilişkilerden tutunda popüler  durumdaki TV dizilerine kadar değişik konu başlıkları altında yer alan sohbetlere katılabilmektedir.

Feiliao isimli uygulamada 2 farklı sohbet grubu yer alıyor: açık gruplar ile birlikte normal gruplar. Normal durumdaki gruplar daha fazla forum mantığı ile işlemekte. Pek çok insan bir konuyla alakalı fikirlerini belirterek bunu tartışabilmekte ve grubun üye sayısı ise tamamen sınırsız olmakta. Normal durumdaki gruplar da özel sohbet grupları olmuş bulunuyor ve 100  tane kullanıcı limiti mevcut. Öte yandan grup kurucuları  ise otomatik bir şekilde yönetici olmakta ve grupta yer alan üyelere de moderatörlük yetkisi verebilmekte.

Uygulama halen ilk safahaları içerisinde olduğundan dolayı uygulamayı App Store üzerinden indirmek birazda olsa zor. '‘Feiliao’' şeklindeki kelimeyi anahtar kelime şeklinde aratmış olduğunuzda Bytedance şirketinin uygulaması bazen direkt bir şekilde çıkmayabilmekte. Uygulamayı görebilmek amacıyla '‘Feiliao Xingqu’' şeklindeki kelimeyi aratmanız gerekli.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.