Call Of Duty oyununun yeni ismi kesinleşti

Infinity Ward şirketinin Call of Duty ismine sahip serinin yeni oyun adı da sonunda ortaya çıkmış oldu.

Call Of Duty oyununun yeni ismi kesinleşti


Infinity Ward şirketinin Call of Duty ismine sahip serinin yeni oyun adı da sonunda ortaya çıkmış oldu. Çok uzun bir bekleyiş ve de ortalıkta dolaşmakta olan söylentilerin sonrasında Call of Duty serisinin en yeni bir Modern Warfare serisiyle gelmiş olduğu da doğrulandı. Konuyla alakalı Kotaku editörlerinden biri olan Jason Schreier’ın atmış olduğu Tweet ise bu şekilde.

''Bu durumun doğru olduğunu onaylayabilirim aynı zaman içerisinde de çok komik. Birincisi ise '‘Call of Duty 4: Modern Warfare’' isminde görünmekte olduğu gibi ötekisi ise '‘Call of Duty: Modern Warfare’' isimli Video oyunları çok saçma.''

Bu söz konusu durum ciddi anlamda biraz  daha kafa karıştırıcı gözükmekte. Daha önceki oyunlardan biri Call of Duty 4: Modern Warfare şeklinde geçiyor olsa da, pek çok oyuncu yalnızca Call of Duty: Modern Warfare şeklinde söz ediyordu. Yeni çıkacak  olan bu oyunun adı, söz konusu isimle aynı durumda bulunduğundan dolayı umarız ki bir karışıklık yaratmamış olur.

Oyuncular ise, bu konu ile alakalı espiri yapmaya başlamış oldular.

''Call of Duty 2019 oyunu halen duyurulmadı lakin remastered sürümünü çıkartmışlar bile.''

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.