Casper şirketinden yeni bir fiyat/performans canavarı cihaz

Yapay zekaya sahip VIA A3 Plus'la dikkatleri çekmeye başlayan Casper şirketinin yeni akıllı telefonunun ekran çizimleri detaylı bir şekilde sızdırıldı.

Casper şirketinden yeni bir fiyat/performans canavarı cihaz


Yapay zekaya sahip VIA A3 Plus'la dikkatleri çekmeye başlayan Casper şirketinin yeni akıllı telefonunun ekran çizimleri detaylı bir şekilde sızdırıldı. Özellikle de ekran boyutu sayesinde dikkatleri çekecek olan bu cihazın, bir takım temel özellikleriyle beraber hangi seriye ait durumda bulunduğu ortaya çıktı. Casper G serisiyle alakalı çok daha yeni bir telefon ile gündemde bulunuyor.

6,22 inçlik ekran boyutuna sahip olacak modelin, Casper şirketinin şu zamana kadar çıkan en büyük ekrana sahip telefonu olması beklenmekte. Sızmış olan tasarımdan anlaşılmış olduğu kadarı ile, son dönemdeki trendlerine uyan Casper şirketinin yeni telefonunda yer alan çentik, öteki modellerine bakılırsa fazlasıyla daha küçük. Çentik alanının daha küçültülmüş durumda bulunması ekran kasa oranının fazlasıyla daha tatmin edici olacak olduğunu belli etmekte.

Küçük çentiğe sahip tasarımıyla geleceği açıklanan modelin, aynı zaman içerisinde G serisinden yer alacağı da sızan bilgilerin arasında. İlk baştada da ifade ettiğimiz gibi, son dönemde çıkan telefonlarında yapay zeka teknolojisini kullanmakta olan Casper’ın, yeni telefon içerisinde de kullanacağını düşünmekteyiz.

Casper şirketi fiyat performans odağına cihazlar ile karşımıza çıktığı için, dolar kurunun artmasından sonra akıllı telefon pazarı içerisinde oluşan %35’lik pazar daralmasından hemen sonra, Casper şirketinin bu kalitede bulunan ekranıyla fiyatları nasıl belirleyecek olduğu da büyük bir merak konusu. G serisi içerisinde yer alan yeni modelin 2019 senesinin başlarında piyasaya çıkacak olması beklenmekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.